Kırmızı ışıkta duran TIR’a otomobil arkadan çarptı; 2 yaralı  

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bir otomobil kırmızı ışıkta duran bir TIR’a arkadan çarparak dorsesinin altına girdi. Kazada otomobil sürücüsü ile yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Kırmızı ışıkta duran TIR’a otomobil arkadan çarptı; 2 yaralı   

Edinilen bilgiye göre; Çanakkale ile İzmir’i birbirine bağlayan E-87 karayolunun Ayvalık sınırları içerisinde, Altınova Mahallesi kavşağında kırmızı ışıkta duran 42 BFA 78 plakalı TIR’a, Serkan Kocadağlı’nın kullandığı 10 YD 787 plakalı özel bir otomobil arkadan çarptı.

Kazada, TIR’ın dorsesinin altında kalan otomobilde bulunan Volkan ve Serkan Kocadağlı isimli kardeşler yaralandı.

Aracın içerisinden TIR şoförlerinin de yardımıyla çıkarılan otomobildeki iki kardeş kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İki kardeş, olay yerine gelen bir ambulansla tedbir amaçlı Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TIR şoförü Ömer Yalçın ile yardımcı şoför Hasan Erdoğan İzmir istikametine giderken, Altınova sapağında kırmızı ışıkta durdukları sırada otomobilin içinde bulundukları TIR’a arkadan çarptığını ve yaralanan Kocadağlı kardeşleri araçtan kendilerinin çıkardıklarını, olay yerine gelen bir ambulansla da hastaneye gönderdiklerini anlattılar.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER