Küçükköy Halk Müziği Derneği’nde Başkan Baltacı’ya güvenoyu

Küçükköy Halk Müziği Derneği’nde Başkan Baltacı’ya güvenoyu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde verdikleri konserlerle Türk Halk Müziği sevenlerin gönüllerinde taht kuran Küçükköy Halk Müziği Derneği olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Ayvalık Belediyesi’ne ait Sarımsaklı AVM’de gerçekleşen genel kurul toplantısı 32 üyeden 19’unun katılımıyla gerçekleşti.

Divan başkanlığını İbrahim Seven’in üstlendiği kongrede, divan kâtipliklerine ise Meral Özkan ve Ziyneti Duman getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra konuşan dernek başkanı Nezihe Baltacı, ilçe genelinde Türk Halk Müziği’ni sevenleri bir araya getirmeye çalışırken, genç nesillere de THM’yi sevdirmeye çalıştıklarını anlattı.

Pandemi nedeniyle ara verdikleri çalışmalara yeniden başladıklarını kaydeden Başkan Baltacı, ilçe genelindeki halk müziği tutkunlarını dernek çatısı altında sürdürdükleri çalışmalara davet etti.

Kendilerine çalışmalarını sürdürdükleri yer tahsisinde bulunan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Nezihe Baltacı, Eylül ayı içerisinde bu yılın ilk konserini vermeye hazırlandıklarının da müjdesini verdi.

Faaliyet ve denetleme raporlarının ibra edildiği genel kurul toplantısında açık oylamayla yapılan seçimlerde, Nezihe Baltacı yeniden dernek başkanlığına seçilirken, yeni yönetim kurulu ise; Selami Seler, Melahat Yumşak, Kamuran Çil ve M. Aykan Çömenç isimlerinden oluştu.

Denetleme kurulu üyeliklerine; İbrahim Seven, Canan Erkuvan ve Sibel Dağlıöz’ün seçildiği genel kurul toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi. (Suat Salgın)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER