Sanat dostu Güher Mörel'den muhteşem sergi

Sanat dostu Güher Mörel'den muhteşem sergi

AYVALIK-CUNDA'DA BİR SANAT DOSTU GÜHER MÖREL

YAŞANILAN ÇEVREDE HER ANIN AYRINTISINA HİÇ ACELE GETİRMEDEN YAKINLAŞAN GÜHER MÖREL OBJEKTİFİ BİZLERE BU İLGİNÇ “TELAŞŞIZ” SERGİYİ SUNUYOR.

İstanbul sanat dünyasında sevilen, Yaptığı işleri dergilerde yayınlanan, Fotoğraf sever Güher MÖREL hanfendi,İPHONE telefonu ile çektiği özellikle grafik çizgi dolu sokak ve mimari anı fotoğraflarını Küratör çizgi ustası Tan Oral.in teşvikiyle seçtiği 30 ad. Fotoğraftan oluşan sergisini TELAŞŞIZ adıyla ilk önce İstanbul –Karaköy Galata sanat merkezinde, bu hafta CUNDA-AYNA  YEME İÇME OTURMA YERİ HOME ,de Gündüz ARISOY anısına (Taş kahve yanı) Sanat severlerin izlenimine sundu.

Kalabalık bir davetli katılımı ile Eserler beğeni ile izlenirken, Ayna personelinin sıcak ev sahipliği ve özellikle sundukları Girit kabak Mücverinin damak tadı hafızalardan silinmeyecek bir anı olarak gerçekleşti.

GÜHER MÖREL anlatımından. HEDEFE VARMAK İÇİN KOŞMANIN GEREKMEDİĞİNİ ANLADIĞIMDA RUTİNDE GÖRÜLMEYENİ DE ĞÖRMİYE BAŞLADIM. Fotoğraf makinesinin, sıradan naif olan bir çok şeyi seçilmiş ve özel olana dönüştüren bir yanı var. Makine ortaya çıktığında çoğu Zaman. Coşkunun yerini mahcubiyet, doğallığın yerini yapaylık alıyor. (Haşmet Demirbil)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER