Usta gazeteci Bir’e doğum günü kutlaması sürprizi

Usta gazeteci Bir’e doğum günü kutlaması sürprizi

   Ayvalık ilçesinin en eski gazetecilerinden Ömür Bir’e, yakın dostlarından 82. yaşa girdiği gün sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

1 Mayıs kutlamaları sırasında görevi sırasında yere düşerek başından ve belinden ağır yaralanarak hastaneye kaldırılarak sevenlerini üzen usta gazeteci Ömür Bir’i evinde ziyaret eden Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Onur Satıcı ile Ayvalık Belediyesi Basın Danışmanı Işık Teoman 82. yaşına giren duayen gazeteciye doğum günü sürprizi yaptı.

Çok sevdiği torunu Ömürcan Bir’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında kendisine yönelik yapılan doğum günü sürprizi karşısında duygusal anlar da yaşayan emektar gazeteci, pastanın üzerindeki mumu üfleyip söndürerek yeni yaşına yelken açtı.

Yakın dostu Işık Teoman ile oğlu gibi sevdiği ilçenin tanınmış mimarlarından ve Belediye Meclis Üyesi Onur Satıcı’ya teşekkür eden Ömür Bir, geçirdiği kazanın ardından kendisine gösterilen yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Birkaç gün önce de Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan duayen gazeteci Bir, “Geçirdiğim talihsiz olayın ardından sağolsun dostlarım beni hiç yalnız bırakmadı. Bizzat evimize gelip ziyaret edenlerin dışında, telefon ve mesajlarla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. 82 yılda meğer ne güzel dostlar biriktirmişim” dedi.

Haber takibi yaptığı sırada düşerek, başını yere çarptığını belirten Ömür Bir, “O düşmenin neticesinde, 1 Mayıs yürüyüş kortejini takip eden polis memurları, Ayvalık Belediyesi’nin sağlık ve zabıta personeli bana ilk müdahaleyi yaptı. Sonra da Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldım. Hastane acil servisinde kaşıma 22 dikiş atıldı. Düşmenin etlisiyle belimde de rahatsızlık ortaya çıktı. Ama şimdi çok şükür biraz daha iyiyim. İnşallah doktorlarımın tavsiyelerine uyarak yakın zamanda sağlığıma kavuşacağım. Bu süreçte yanımda olan herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160