Voleybolda Kırmızı Şimşek fırtınası sürüyor

Voleybolda Kırmızı Şimşek fırtınası sürüyor

 

Geçtiğimiz hafta Havran Fatih Belediyespor'u deplasmanda mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çeken Ayvalıkgücü Belediyespor, Kadınlar 2.lig 5. Grup 9. Hafta maçında sahasında Bursa Yıldızspor'u 25-19, 25-12, 25-18 setler sonucunda 3-0 yendi.

 

Ligin son sırasındaki rakibi karşısında rotasyona giden kırmızı beyazlılar,  daha az süre alan sporcularıyla maçı kazanmayı başardı. Puan tablosunda 4. sıradaki yerini sağlama alan Ayvalıkgücü Belediyespor, bu hafta bir diğer maçta Çan Kale Gençlik'in Havran'ı mağlup etmesi ile play off yolunda iddialı konuma geldi.

 

Karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ayvalıkgücü Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Gökhan Edman, lig başından bu yana oynadıkları karşılaşmalarda sadece iki mağlubiyet aldıklarını hatırlatarak, "Şu anda emin adımlarla ilerliyoruz. Başarı geliyorsa iyi bir takım çalışması var demektir. Kızlarımızın sahadaki mücadelesinin yanında, onlara sonsuz destek veren başta Ayvalık Belediye Başkanımız Mesut Ergin ve Ayvalıkgücü Belediyespor yönetiminin çabaları da çok değerli, onlara takım olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Gelecek hafta Ayvalık derbisinde; Ayvalıkgücü Belediyespor, Ayvalık Gençlik ile karşılaşacak.(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER