10 Mart’ta sözü verdi

10 Mart’ta sözü verdi

10 Mart’ta, yıllardır atıl durumda bulunan Çıkrıkçı Hayvan Barınağı’nın baştan aşağı yenileyeceklerinin müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çalışmaları başlattı. Barınak Mayıs ayında tamamlanarak hizmete girecek.

HAYVANSEVERLERE

MÜJDE VERMİŞTİ

10 Mart Pazartesi günü Edremit’te düzenlenen Mutlu Patiler Buluşması’nda hayvanseverlere, yıllardır atıl durumda bulunan Çıkrıkçı Hayvan Barınağı’nın baştan aşağı yenileyerek hizmete açacaklarının müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilk adımı attı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi ile “Çıkrıkçı Hayvan Barınağı Onarımı İşbirliği Protokolü” imzalandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca gerekli onarım ve yenileme çalışmalarının başlatıldığı Çıkrıkçı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Mayıs ayında tamamlanması planlanıyor.

TIBBİ EKİPMANLAR HAZIR

15 bin metrekare alan üzerinde yer alan ve yıllardır atıl durumda bulunan Çıkrıkçı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Körfez Bölgesi’ndeki sokak hayvanı popülasyonun kontrol altına alınması hedefleniyor. Bakım ve onarım çalışmalarının başlatıldığı Çıkrıkçı Bakımevinde kullanılmak üzere Büyükşehir tarafından röntgen, hemogram, biyokimya, ultrason, yoğun bakım kabini gibi tıbbi cihazlar ve klinik içerisinde kullanılacak cerrahi alet ve ekipmanlar temin edildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 17:11

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER