7 yılda 36 kitap yazan Recai Şeyhoğlu’dan iki kitap daha…

7 yılda 36 kitap yazan Recai Şeyhoğlu’dan iki kitap daha…

Türkiye geneli ve Belçika’da annesi merhum Rasime Hanım ile birlikte kurduğu kütüphaneler ve aydınlanma evleriyle tanınan Yazar Recai Şeyhoğlu, 37. kitabı “Aykırı Yazılar” ile 38. kitabı “Rasime-Recai Şeyhoğlu Kütüphaneler Zinciri ve Aydınlanma Evleri” isimli eserlerini yazın dünyasına kazandırdı.

Recai Şeyhoğlu’nun, Bassaray Yayınları’ndan çıkardığı “Aykırı Yazılar” kitabında;  Ajansbakırçay,  Medya Ayvalık, Bolmedya ve Sultan Magazin’de çıkan 53 yazısı yer alıyor.

Güncel hayatta yaşanılan olayları kitabının sayfalarına taşıyan Yazar Şeyhoğlu, roman tadında yazdığı köşe yazılarıyla Anadolu mozaiği gerçeklerinin adeta fotoğrafını çekiyor.

Şeyhoğlu’nun imzasını taşıyan 38. kitabı ise 2015 yılında hayata veda eden annesi Rasime Şeyhoğlu ile birlikte açmaya başladıkları 55 kütüphane ve aydınlanma evlerinin bir özeti niteliğini taşıyor.

1995'te yazdığı “Borlu Derebeyinin Ölümü” isimli ilk öykü kitabının ardından sadece 7 yıl içerisinde irili ufaklı 38 kitabı yazın dünyasına kazandıran Recai Şeyhoğlu, bu alanda adeta farklı bir rekora koşuyor.

Güncel hayatta yaşama ait izlenimlerini, bilgi birikimleriyle pekiştirerek çeşitli gazete ve haber portallarıyla, ardı ardına yayınlanan kitaplarıyla milyonlarca okuruna ulaştıran Recai Şeyhooğlu, “Ömrüm yettiği sürece kütüphane ve aydınlanma evlerini açmayı ve tabiî ki yazmayı sürdüreceğim” dedi.

(Suat Salgın)

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2022, 15:13

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER