AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ayvalık Sea Resort Hotel’de Ekim ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleşti

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ayvalık Sea Resort Hotel’de Ekim ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleşti

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Gelecek yüzyıl ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ olacak”

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısına; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile 20 İlçe Teşkilatının İlçe Başkanları katıldı. Toplantıda; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balıkesir Mitingi, AK Parti Üyeleri ile yapılacak olan “Yüz Yüze Görüşme” çalışma, Yeni Üye çalışmaları ile Balıkesir Şehir Buluşmaları noktasında değerlendirmelerde bulunuldu.

“BALIKESİR MİTİNGİMİZ, MİLLETİMİZİN CUMHURBAŞKANIMIZA VERDİĞİ DESTEĞİN ve SEVGİNİN BİR GÖSTERGESİDİR.”

Türkiye’ye örnek olan ve Cumhurbaşkanımızın takdirini kazanan bir miting gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’liler ve Ak Teşkilatlar olarak çok güzel, muhteşem bir şekilde karşıladık. Cumhurbaşkanımız her platformda Balıkesir’imizde gerçekleştirdiğimiz mitingten övgü ile bahsediyor ve Balıkesir’imize teşekkürlerini ifade ediyor. Bu bizim için büyük bir gurur, mutluluk ve övünç kaynağı doğrusu. Türkiye’ye ve dünyaya örnek olan, Türk Milleti’nin Cumhurbaşkanın ve AK Parti’nin her daim yanında olduğunu gösteren bir miting oldu. Cumhurbaşkanımızın Balıkesir Mitingi’nin yankıları her tarafta hissedildi. O gün 65 bin kişi Kuvay-i Milliye Meydanını büyük bir sevgi çemberiyle hınca hınç doldurdu. Cumhurbaşkanımıza duyulan hasret ve sevgi sokaklara, meydanlara taştı. AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı ve Teşkilatlar olarak bu tablo bize büyük bir gurur ve mutluluk verdi. Açıkçası Balıkesir Mitingi sonrası hem malum 6+1 masanın sahipleri, hem de dünya şaşkına döndü. Cumhurbaşkanımıza duyulan sevginin ve desteğin coşkusu gücümüzü bir kez daha gösterme açısından çok önemliydi. Bunu Teşkilatlar olarak sizler başardınız. Cumhurbaşkanımıza omuz verdiniz, güç verdiniz. Bu nedenle hepinize gayretlerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Balıkesir Mitingimiz şunu göstermiştir ki; biz 2023 seçimlerine hazırız. İnşallah seçim günü geldiğinde tüm Türkiye ve Balıkesir’imizde sandıkları patlatacağız. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçip, AK Parti’mizi tekrar iktidara taşıyacağız. Bunu bizler yapacağız. Çalışarak yapacağız. Halkımıza bire bir dokunarak, onların gönüllerini alarak yapacağız” dedi.

“AK PARTİ, BÜYÜK BİR AİLEDİR”

AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantılarına her ay devam edeceklerini ve 2023 Seçimleri hedefine emin adımlarla yürüyeceklerinin altını çizen AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bu toplantımızın esas amaçlarından biri de AK Parti Üyelerime yönelik yapacağımız “Yüz yüze görüşme” çalışmasıdır. Balıkesir’de 150 binden fazla üyesi bulunan partiyiz. Bu çalışma ile hem üyelerimizi ziyaret etmiş olacağız, hem de onları dinleme fırsatı bulacağız. 2023 seçimleri ile ilgili yol haritamızı ve neler yapabiliriz ortaya koymuş olacağız. Tabi bunu yaparken de bir yandan yeni üye çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün Ak Parti Türkiye genelinde 11 milyon 500 bin üyesi olan bir parti. Biz bu rakamı 81 il teşkilatımızla birlikte 15 milyona taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Bugünkü toplantımızda yapacağımız bu çalışmanın değerlendirmesini yaptık. AK Parti milletiyle birlikte, milletinin yanında olmaya devam edecek. AK Teşkilatlarımız 3 kademesiyle zaten sahada çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kasım ayı sonuna kadar da “Yüz Yüze Üye Ziyaretlerimizi” tamamlamış olacağız. Hem Üye güncellemelerimizi yapmış, hem de yeni üyelerimizle tanışmış olacağız. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI” VİZYONU GENÇLERİMİZİN GELECEĞİNİN TEMİNATIDIR.”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak, Üyeleriyle, Teşkilatlarıyla, Milletvekilleriyle ve Belediye Başkanlarıyla yek vücut hareket ettiklerini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefe “Türkiye Yüzyılı”nı gerçekleştirmek için 2023 seçimlerine hazırlandıklarını söyledi. Başkan Başaran, “28 Ekim’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena’da Türkiye Manifestosunu açıklayacak. Türk Milleti’nin geleceğini şekillendiren, geleceğe dair güçlü adımların yol haritası olacak olan bu açıklamaya AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak büyük bir katılım göstereceğiz ve bu tarihi günde orada olacağız. AK Teşkilatlar olarak “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu 2023, 2053 ve 2071’e taşıma gayretimizi bihakkın yerine getireceğiz. Gençlerimize, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Uluslararası siyasette tüm insanlığın umudu olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanında olarak çalışmalarımızı ilk günkü aşkla, yorulmadan, usanmadan, büyük bir gayretle sürdüreceğiz. Gelecek Türkiye’nindir, gelecek Gençlerimizindir. Bize de bunun için çalışmak düşüyor ve çalışacağız. İnandığımız yolda durmak yok, yola devam inşallah” dedi.

“ŞEHİR BULUŞMALARI İLE MİLLETİMİZLE BİRLİKTE VE BERABER OLACAĞIZ…”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, yakında “Şehir Buluşmaları” programını da başlatacaklarını söyledi. Başkan Başaran, “Şehir Buluşmaları” ile Balıkesir’imizin 20 ilçesinde etkin ve etkili bir program gerçekleştireceğiz. Milletimizle birlikte, onların gönüllerine dokunacağız. Bu programımıza Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz katılım gösterecek. AK Parti Balıkesir Teşkilatları olarak dokunmadığımız el, dokunmadığımız gönül kalmayacak. Milletimizi dinleyeceğiz, onlarla beraber olacağız. AK Parti olarak bugüne kadar Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz hizmetler ortada. Bu hizmetlerimizi milletimizle bir kez daha paylaşacağız. Yapacağımız yeni hizmetleri anlatacağız. Geleceğin Türkiye’sini kurmak için milletimizi dinleyeceğiz. Milletin partisi AK Parti milletiyle yol almaya devam edecek” dedi. AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER