AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Pakize Mutlu Aydemir Edremit’te 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Pakize Mutlu Aydemir Edremit’te 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Pakize Mutlu Aydemir Edremit’te 
AK Parti 5. Sıra Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Pakize Mutlu Aydemir,  Edremit AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Daha sonra Edremit Azerbaycan Bulvarı esnaf ziyareti yapan Aydemir; Yaylaönü ve Dereli Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. 
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan, Yönetin Kurulu Üyeleri ve partililer Aydemir ile Edremit Sokaklarında gezerken büyük ilgi ile karşılaştı. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Pakize Mutlu Aydemir, Cumhuriyetin yeni yüzyılında; güçlü, takip edilen ve küresel dengelerin belirleyicisi olan bir Türkiye hedefinin rotası çizeceğini söyledi. 
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışı ile Türkiye için toplumsal mutabakat sağlayacak değerlerin inşasının temeli, Türkiye Yüzyılı’nın on yedi esasında vücut bulduğunun altını çizen Aydemir; “ Başarılı olacağımızı biliyoruz, çünkü Türkiye Yüzyılı olarak ilhamımızı zaferin kazanıldığı bu topraklardan alıyoruz. Spordan sağlığa, enerjiden üretime uluslararası rekabette vatandaşlarımıza gurur veren başarıların altyapısı son yirmi yılda azami seviyeye çıkartılmıştır. Çünkü mücadele verdiğimiz her alanda başarmak zorunda olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Türkiye Yüzyılı’nda, devletimizin tüm organları ile dünyanın dört bir yanında ilham veren ‘ilk’ ve ‘en’ olma mücadelelerine güç veriyoruz, vereceğiz” dedi.

Türkiye Yüzyılı; Türkiye’yi birçok alanda küresel etki gücü olarak konumlandırmayı hedefleyen bir vizyon yaklaşımı olduğunu dile getiren AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu; “Bu topraklarda binlerce yıldır işini doğru yapan doğru insanların projesidir. Geçmiş Cumhuriyet’in ülküsüyle harmanlanmış yeni bir zihniyet kararlılığıdır. Ülkemiz adına bir gelecek tahayyülünü temsil eden Türkiye Yüzyılı, Türkiye’de yaşayan tüm kimliklerin ortak değeri olarak konumlanmış bir anlayıştır ve bu ortak değerlerin şemsiyesidir. 20 yıllık AK Parti iktidarının hakiki icraatlar ile elde ettiği kazanımların samimi kabullerle karşılanacağı bir anlayış iklimini hedefler. AK Parti olarak,  Türkiye Yüzyılı’nda teknik ve akademik bilgilerin harmanlanması ile insana verilen değeri maksimize edecek yaklaşımlar geliştiriyoruz. Bilimsel kulvarda insanlığın yaşam kalitesini artıracak kamu ve özel sektördeki inovatif yatırımlar, teknoloji tabanlı büyümedeki gücümüzün hızı olacaktır” diye konuştu.

(Bekir Terzioğlu)

Aydemir, gözlükçüde kendisine birde güneş gözlüğü beğendi. Çicekçi pazarcı esnafı ile sohbet ederek destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 18:11

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER