AK Parti Balıkesir Milletvekili Ahmet Gür, Dursunbey'de

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ahmet Gür, Dursunbey'de

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Ahmet Gür, Dursunbey ilçe ziyaretlerine ilçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. Ardından Dursunbey ilçedeki esnafları ziyaret eden Gür, burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet ederek, Türkiye Yüzyılı projelerini anlatarak, AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanına destek istedi.

 AHMET GÜR: “BİZ KOALİSYONLAR DÖNEMİNİ GÖRDÜK, BİZLERE ÇARE AK PARTİ OLDU”

 Esnafların büyük ilgisiyle karşılanan AK Parti Balıkesir Milletvekili  adayı Ahmet Gür, AK Parti’nin 21 yılda Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’e büyük yatırımlar yaptığını ifade etti. AK Parti’nin ve dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eser ve hizmet siyaseti sayesinde 20 yıl önce vatandaşların ulaşmakta zorlandığı bir çok hizmetin artık çok kolay ulaşılabilir olduğunu söyleyen Gür, “Türkiye artık eski Türkiye değil. 20 yıl önce sağlık alanında olsun, şehircilik alanında olsun, eğitim alanında olsun, ulaşım ve enerji alanında olsun büyük sıkıntılar çekiyorduk. Bunun tabii tek bir sebebi vardı. Koalisyonlarla yönetilen bir ülke olmamız, milletin kaderini birçok ismin onayına teslim etmiş olmamız. Ama 3 Kasım 2002 seçimlerinde her şey değişti. Bizlere çare AK Parti oldu. Cumhurbaşkanımızın o zamanki ifadesiyle Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sözü 21 yıllık AK Parti iktidarında hayat buldu.

 AHMET GÜR: “TÜRKİYE, AK PARTİ İLE ÇAĞ ATLADI”

 Türkiye AK Parti ile çağ atladı. Cumhurbaşkanımızın vizyoner yönetimiyle çağ atladı. Şimdi bizler öncesini ve sonrasını çok iyi biliyoruz. Fakat 2000 yılında doğan bugünün gençleri AK Parti iktidarının, Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet ve eser siyasetinin içerisinde büyüdüler. Bizim eksikliğini yaşadığımız bir çok konunun, eksikliğini yaşamadan, rahatlığını görerek bugünlere geldiler. Evet AK Parti bu ülkeye çok şey kattı. Köprüler, Havalimanları, duble yollar, Şehir Hastaneleri, Devlet Hastaneleri, yeni okullar, üniversiteler, enerji üretim tesisleri, kültürel tesisler, spor kompleksleri, en önemlisi de milli savunma sanayi gelişmeleri ve yatırımları ile daha nicelerini milletimizin kullanımına sundu. Teknolojik gelişmelerde bunun önemli sektörlerinden biri.

 “TÜRK MİLLETİ, KİM BU ÜLKE İÇİN ÇALIŞIYOR, KİM BALTA VURMAK İSTİYOR ONU BİLİYOR”

 Şimdi Türkiye, Dünyanın en güçlü devletleri arasına hızlı bir şekilde gelişerek adım atıyor, ama birileri de Cumhurbaşkanımız liderliğinde başarılan bu işleri baltalamak için, yıkmak için yoğun bir faaliyet içerisine girmiş. Ama Türk Milleti feraset sahibidir. Neyin ne olduğunu, kimin iyi kimin kötü niyetli olduğun çok iyi biliyor. Bizler karşımızdaki güruhun ne olduğunu bilerek çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin yaptığı hizmetleri ve yapacağı hizmetleri tek tek anlatacağız. 20 yıl öncesini bilmeyen gençlerimizi bu konuda bilgilendireceğiz.

 “BALIKESİR OLARAK CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’A DESTEĞİMİZ TAM”

 14 Mayıs’ta Balıkesir’de Cumhurbaşkanımıza tam destek, Cumhur İttifakına tam destek, AK Parti’ye tam destek vereceğiz ve Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir’imizden gücümüzü göstereceğiz. Dursunbey’li hemşehrilerim bugüne kadar hep Cumhurbaşkanımızın yanında, onunla birlikte yol yürüdü. Şimdi de aynı şekilde yürüyeceğine olan inancımız tam. O zaman ne diyoruz. Balıkesir için, Dursunbey için hemen şimdi diyerek doğru adımlarla, doğru adamla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 AHMET GÜR GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ..

 İlçe esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından Çınarlı ve Selimağa mahallesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Gür, kahvehane ziyaretlerinde bulunarak, gençlerle bir araya geldi. Gençlerin ve köy sakinlerinin büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Gür, “14 Mayıs’ta bu iş tamam. Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz ve Cumhur İttifakını tekrar iktidar yapacağız. Dursunbey’li hemşehrilerimize verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER