Ak Parti'den genç ve kadınlara çağrı

Ak Parti'den genç ve kadınlara çağrı

Edremit’in AK Kadınları, saha çalışmaları ve hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere girerken, kadınlara ve gençlere “Siyasete atılın!” çağrısı yapıldı.

AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları’nın 30 kişilik yönetim kurulu, göreve geldikleri günden bu güne, toplum yararına sosyal sorumluluk projeleri üretirken, saha çalışmalarıyla da adından sıkça bahsettirir hale geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Esrah Gönüldok’un öncülüğünde hareket eden Edremit’in AK Kadınları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek ilçenin her köşesinde çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyor. AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Yönetim Kurulu’nun önemli destekler sağladığı AK Kadınlar, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların sorun, istek ve önerilerini dinleyerek harekete geçiyor. Toplumsal sorunlara dikkat çekebilmek amacıyla farklı alanlarda pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan AK Kadınlar, Edremit’te kadınların siyasete atılmasını da özendiriyor. Başkan Ekrem Umutlu ve Esrah Gönüldok, kadınlara ve gençlere “Siyasete atılın!” çağrısında bulunarak AK Kadrolara davet etti.

KADINLARA “SİYASETE ATILIN!” ÇAĞRISI
Edremit’te AK Kadroların başarılı çalışmalara imza attığını vurgulayan Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, “AK Kadrolar Edremit’te yılın 12 ayı aktif durumda. Bizler davamıza gönül verdik ve yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. AK Kadınlar olarak göreve geldiğimiz günden bu güne pek çok etkinliğimiz oldu ve saha çalışmalarımız her gün farklı alanlarda gerçekleşiyor. Bu çalışmalarımız, ilçemizde kadınların siyasete atılmalarını katkı sağlıyor. İlçemizdeki tüm kadınlarımızı siyasete atılmaya davet ediyoruz. İstedikleri her zaman bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirler. Partimiz çatısı altında farklı alanlarda çok başarılı çalışmalarımız oluyor. Biz büyük bir aileyiz. Çalışmalarımızda en büyük desteği aldığımız İlçe Başkanımız Ekrem Umutlu başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm AK Kadrolarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

GENÇLERİ AK KADROLARA DAVET ETTİ!
AK Kadınların Edremit’te etkili çalışmalar yaptığını belirterek Esrah Gönüldok ve ekibine teşekkür eden Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ise, “AK Kadrolarımız ilçemizin 47 mahallesinde etkin çalışmalar kaydediyor. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı bu yolda, ilk günkü heyecan ile durmadan ilerliyoruz. 2023 hedeflerimize ulaşmamıza ramak kaldı. İlçemizde her alanda saha çalışmaları yapan, sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir toplayan Kadın Kolları Başkanlığımızı tebrik ediyor, AK Kadınlarımızın her birine teşekkür ediyorum. Her geçen gün genişleyen AK Parti Ailemizin gücüne güç katan Gençlik Kolları Başkanlığımızın çalışmaları da unutulmamalı. Ali Armağan Çakan’ın başkanlığındaki Gençlik Kollarımız ilçemizde hatırı sayılır çalışmalar yapmaktadır. Siyasete ilgi duyan tüm gençlerimizi AK Kadrolarımıza bekliyoruz. Bu vesile ile, Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde gerçekleştirdiği büyük buluşmaya ilçemizden yoğun katılım sağlayan tüm vatandaşlara ve emeği geçen AK Kadrolarımız ile üyelerimize teşekkür ediyoruz. AK Kadrolar 2023’e hazır” diye konuştu.

(Faruk Türk)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER