AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Biz Yaparız Onlar Konuşur

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Biz Yaparız Onlar Konuşur

Edremit’in Çıkrıkçı Mahalle Meydanı’nı modernize eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Biz Yaparız Onlar Konuşur” dedi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Edremit ilçesinin 47 mahallesinde hizmetlerini sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Göreve geldikleri günden itibaren ilçenin menfaatine olan hizmetlerin büyük çoğunluğunda katkısı bulunan AK Parti İlçe Başkanlığı, yıllardır atıl vaziyette bekleyen Çıkrıkçı Mahallesi’nin meydan modernizasyonunu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığını bildirdi.

 “EDREMİT LAF DEĞİL HİZMET BEKLİYOR”

Edremit Belediyesi’nin mevcut yönetiminin bu güne kadar ilçede hiç bir proje gerçekleştiremediğini ifade eden Ekrem Umutlu, “Edremit halkı sizden laf siyaseti değil, hizmet bekliyor” dedi. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a seçim vaatlerini hatırlatan Umutlu, “Seçim konuşmalarında Edremit halkına onlarca proje anlatan sayın Başkan Hasan Arslan’ı bu halk unutmaz. Seçim vaatlerinin hayata geçiremeyen ve dolayısıyla yalancı konumuna düşen bir başkan. Edremit’i yönetemiyorsunuz” diye konuştu.

 “AK PARTİ HER DAİM HİZMET ÜRETİYOR”

İlçenin 47 mahallesinde Büyükşehir Belediyesi’nin dokunuşları ve unutulmaz hizmetleri olduğunu vurgulayan Ekrem Umutlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Edremit Belediyesi AK Parti hükümetini eleştiredursun, biz onlar gibi laf siyaseti yapmıyoruz, hizmet üretiyoruz. AK Parti gücünü her yerde hissettiriyor. Yücel Başkanın vizyonu ortadadır. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini, vatandaşlara kendileri yapmış gibi anlatan bir zihniyetten ne beklenebilir? İlçemizin vizyon sahibi bir belediye yönetimine ihtiyacı var”

 

“YÜCEL YILMAZ, BALIKESİR İÇİN BİR ŞANS”

Başkan Yücel Yılmaz’ın Balıkesir için büyük bir şans olduğuna dikkat çeken AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, “Büyükşehir Belediyemiz AK Partili bir ekip ile yönetilmese, hele ki, Yücel Yılmaz gibi çalışkan bir başkan olmasaydı 20 ilçemizin hali ne olurdu? Sayın Başkanımız Yücel Yılmaz, Balıkesir için bir şanstır. Özveriyle, gece gündüz, siyasi parti gözetmeksizin 20 ilçeye hizmet eden bir başkan. Edremit’in yıllardır çözülemeyen sorunlarını çözen, hayal bile edilemeyen projeleri hayata geçiren bir Büyükşehir Belediyesi yönetimimiz var. Edremit halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 “ÇIKRIKÇI’YA BÜYÜKŞEHİR DOKUNUŞU”

Uzun yıllardır hizmet bekleyen, verimli ovaları, meyve bahçeleriyle ünlü Çıkrıkçı Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesinin eli değdiğini vurgulayan Umutlu, şu ifadeleri kullandı; “Alt yapıdan üst yapıya, insan odaklı sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarıyla halkın gönlüne giren Büyükşehir Belediyemiz, Çıkrıkçı Mahallemizin meydan düzenlemesini yaptı. Mahallemizdeki çalışma kapsamında, 450 metrekare sert zemin döşendi, 2 adet çatılı piknik masası, oturma bankları yerleştirildi ve yeni bitkilendirme yapılarak peyzaj düzenlemesi tamamlandı. Var olsunlar.”

 “ALGIYI BIRAKIN, EDREMİT’E HİZMET EDİN”

Edremit halkının Edremit Belediyesi’nden hizmet beklediğini söyleyen Ekrem Umutlu, konuşmasını şöyle noktaladı; “Bu halk Hasan Arslan ve ekibine oy verdi ve büyük çoğunluğunun pişmanlığını görmekteyiz. İnsanlar sizden laf değil hizmet bekliyor. Hiç yoktan seçim vaatlerinizi yerine getirin! Halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde Edremit’in hangi yatırımlara kavuştuğu malumunuzdur. Yine, yeni, yeniden AK Parti diyeceğinizden eminiz. AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.” (Faruk Türk)

8 Ek

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2022, 18:12

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160