AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı’ndan ‘10 Ocak’ ziyareti

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı’ndan ‘10 Ocak’ ziyareti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Başkanı Ekrem Umutlu, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok yanında AK Parti Belediye Başkan aday adayları Yunus Bozbey, Murat TunaMuhammed Vurmaz, Funda Övüç, Hakan Duman ve Ahmet Mücahit Toplu ile birlikte ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle ajans ve gazete ile internet gazetelerine nezaket ziyaretinde bulundular.

 Günlerini kutladılar.

AK Parti İlçe Başkanı Başkanı Ekrem Umutlu, gazetecilerin bir noktada demokrasinin temel taşı olduğunu, doğru ve tarafsız bilginin akışını sağladığına vurgu yaptı.Umutlu, “Hayatın içindeki her türlü gelişmeyi aktarmak için gecesi gündüzü belli olmadan, fedakarca çalışan ve bir fotoğraf karesi için en doğru anı beklemekten bıkmayan tarafsız, objektif haberleri ile ışık tutan gazetecilerin her zaman yanındayız.”dedi

Edremit’i almakta kararlıyız!

Kesin aday belirleme sürecinde son viraja girildiğinin de altını çizen Umutlu, “Kesin adaylarımız bu ay sonuna belirlenir. Devamlı sahadayız. Birbirinden değerli adaylarımız var. Bizler AK Parti’nin uzmanlık alanı olan belediyecilik ile halkımızı yeniden buluşturmak ve tanıştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.”şeklinde konuştu.

(Faruk Türk-İsmail Özdemir)

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2024, 21:36

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER