Ak Parti Edremit Teşkilatı, Regaib Kandili nedeniyle lokma dağıttı

Ak Parti Edremit Teşkilatı, Regaib Kandili nedeniyle lokma dağıttı

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Mübârek Üç Ayların Başlangıcı olan Regaib Kandili nedeniyle ilçe genelinde vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Öğlen saatlerinde ilçenin Cumhuriyet Meydanı’nda tüm vatandaşlara lokma ikramı ile başlayan Regaib Kandili hayrı, mahallelerde devam etti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok'un öncülüğünde hareket eden AK Kadınlar, kırsal mahalleler dışındaki tüm mahallelerde kandil simidi dağıttı. Yağmur çamur demeden birliktelik içinde vatandaşlara ikramlarda bulunan AK Kadınlar, akşam saatlerine kadar sokak sokak dolaştı.


Tüm Müslüman aleminin kandilini kutlayan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, "Ülkemizin 2023 hedeflerine erişmesi için AK Parti ailesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam ediyoruz. Özel günlerde halkımızın yanında olmanın yanı sıra, her gün çalışmalarımız oluyor ve büyük kısmını kamuoyuna yansıtmıyoruz. Kadın Kolları Başkanlığımızın tüm mensupları sürekli sahada çalışmalar yapıyor ve Gençlik Kolları Başkanlığımız da faaliyetlerini sürdürüyor. AK Kadınlarımız ve AK Gençlerimize bir kez daha teşekkür ederken, tüm İslam aleminin mübarek Regaib Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok ise, "Bugün, tüm AK Kadınlarımız sahada halkımızla gönül gönüleydi. Erişebildiğimiz tüm insanlara ikramlarda bulunup kandillerini kutladık. AK Kadınlar tüm koşullarda sahada olmaya devam edecektir. Tüm halkımızın mübarek Regaib kandilini kutluyoruz" şeklinde konuştu. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2022, 22:03

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER