AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "Millete hizmet edenlerinn Rabbim ayaklarına taş değdirmesin"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: "Millete hizmet edenlerinn Rabbim ayaklarına taş değdirmesin"

3 gün sürecek olan AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı Balıkesir’in Edremit ilçesinde yapılıyor. Toplantının 2. günkü açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Yalnızca bugünleri değil; nesilleri düşünerek millet ve memlekete hizmet gayesiyle dertlenen yerel yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin. “ dedi.

Toplantıya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya, Tekirdağ, Uşak ve Yalova’dan gelen 21 ilden belediye başkanları, il başkanları, il yerel yönetimler başkanları, il kadın kolları başkanları, il gençlik kolları başkanları, büyükşehir meclis başkan vekilleri, il genel meclis başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz yaptı. Yılmaz'ın konukları selamlamasından sonra, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, gelen konukları Balıkesir'de görmekten onur duyduklarını belirterek 'Hogeldiniz" dedi.

Ardından bölge toplantısının başkanlğını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki kürsüye geldi. Özhaseki, “Her hayırlı işe bunlar yok diyorlar. Her gün bir yalanla ortaya çıkıyorlar. Dostlarımızla iktidar olacağız' diyorlar, dostlarını söylemeye utanıyorlar. Sadece 'İYİ Parti' diyorlar, gizli ortakları HDP'yi saklıyorlar. Onlarla beraber Allah korusun iktidara gelirseniz HDP’ye hangi bakanlıkları vereceksiniz? İçişleri iyi mi? Milli Savunma mı, Gençlik mi, Milli Eğitim mi? Bunların hiçbirisine cevap yok. Medeniyet inşa etmek zor bir iş. Muhaliflerin geldiği, beş benzemezlerin, on benzemezlerin bir araya geldiği yerden medeniyet inşası çıkmaz ama ne yazık ki böyle bir politika izlemeye devam ediyorlar. Ne yazık ki karşımızda böyle bir grup var.” dedi.
Yaklaşık 12 bin insanın İstanbul’da işten çıkarıldığına dikkat çeken Mehmet Özhaseki, “Hiçbir emekçinin ekmeği ile oynamayacağız. Hiç kimseyi işten atmayacağız, çalışan insanlar başımızın tacıdır” dediler. Ama geldiğimiz noktada İstanbul’da işten attıkları insan sayası neredeyse 12 bin kişi. Emekçilerin ekmekleriyle oynadılar sonradan işe aldıkları kişi sayısı 18 bin kişi. Yazıktır günahtır” dedi.
Türkiye’de bin 389 belediyenin bulunduğunu, 803’ünün AK Partili belediyeler olduğunu aktaran Özhaseki, Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin 230 belediye aldığını dile getirerek yaklaşık bin 30 belediyenin Cumhur ittifakına ait olduğunu vurgularken, algı peşinde değiliz. Çünkü algılar uçucu, eserler kalıcıdır. Bu nedenle yaptığımız işi severek yapmak. İşin maneviyatına inanarak yapmak. İkincisi de çok çalışmak. Gece gündüz demeden çalışmak en önemli konu. Biz böyle söz verdik. Milletimizde bizi onun için seçti. Bu sözümüze sadık kalacağız. Çalışmaya ve eser üretmeye devam edeceğiz” dedi. (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2021, 12:30
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER