AK Parti ile CHP arasında koltuk savaşı kızıştı: Başkan Umutlu:  "AAAA Emin Konuşabiliyormuş!" 

AK Parti ile CHP arasında grup toplantısını CHP'nin meclis salonunda yapmasına AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu'nun tepki göstermesinden sonra koltuk savaşı kızıştı. CHP İlçe Başkanı Yalçıntaş, "Sizi 23 Nisanda bir gün süre ile o koltuğa oturtmak için elimden geleni yapacağım, emin olabilirsiniz" açıklamasına Başkan Umutlu, hemen cevap verdi: "Aaaa Emin konuşuyormuş"

AK Parti ile CHP arasında koltuk savaşı kızıştı: Başkan Umutlu:  "AAAA Emin Konuşabiliyormuş!" 

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu’nun dün yaptığı eleştiriye yanıt gecikmedi. CHP İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş, 23 Nisan’da Edremit Belediye Meclis Koltuğuna Başkan Umutlu’yu oturtturacağını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Umutlu’da, “ Koltuklar sizin, hizmet bizim olsun. 30 Mart’a kadar rahat rahat oturun” dedi.

Başkan Umutlu’da “ AAA Emin Konuşabiliyormuş” diyerek “Edremit Belediye İşçileri maaşlarını alamazken neden çıkıp iki çift laf etmedi. Edremit Belediyesi’nde terör yandaşları çalıştırıyorken neredesin neden dilini yutmuş gibi davranıyorsun. Edremit Belediyesi arsaları, zeytinlikleri satarken neden konuşmuyorsun. Dalyan arıtmayı taşımak istediğimiz yere Edremit Belediyesi engel olurken neden orada sesin çıkmadı. Biz biliyoruz neden sesin çıkmadığını. Dalyan arıtmayı taşımak istediğimiz yerde sizin CHP’lilerin hatta Genel başkan yardımcınızın, Belediye danışmanınızın ve belediye başkan yardımcınızın arazileri var diye sesiniz çıkmadı. AAA Emin Başkan konuşabiliyormuş bak bak.. Beni 23 Nisan’da oturtturacağı koltuğa bol bol otursun da biz AK Belediyecilik olarak 30 Mart’ta 2024’de geldiğimizde Edremit Halkı bir daha o koltuğa sizleri bir defalığına dahi oturtturmayacak. Koltuklar sizin, hizmet bizim olsun şimdi rahat rahat oturun. 1 Nisandan sonra Edremit Belediyesi’nin burçlarında AK Parti bayrağı dalgalanacak. Bu arada Emin Başkan siz konuşmayı öğrenmişken şu Edremit Belediyesinde ki Bankamatik memurlarına da iki laf etseniz de bizde görsek. Ne derseniz deyin, ne söylerseniz söyleyin o koltuk size 30 Mart’tan sonra dar gelecek” diye konuştu.

Çiçeği burnunda ilçe başkanı  Emin Yalçıntaş, ne demişti:

"Akp İlçe Başkanı Umutlu’nun umutsuz, talihsiz ve sığ açıklamaları kendini bağlar..

Bizler grup toplantılarımızı sizler gibi ucube yerlerde değil,

Belediyemizin salonlarında yapmaktan gurur duyarız.

Anlaşılan o ki, yıllardır o salonda yapılan grup toplantılarının henüz sizi rahatsız etmiş olması da bizi ayrıca sevindirmiş ve doğru yolda olduğumuzu bir kez daha göstermiştir.

 Sizlere tavsiyemiz; bu gibi suni gündemlerle uğraşmayı ve elinize tutuşturulan açıklamaları okumayı bir kenara bırakıp, samimi olmanız halinde derhal partiliniz Büyükşehir Belediyesine sahillerimizin ve Edremit Körfezimizin arıtma nedeni ile yok oluşunun hesabını sormanızdır.

Biz temiz ve algısız siyasetimize devam edeceğiz."

Benden sana söz Değerli Başkan,  belli ki bu durumdan çok içerlemiş ve hatta bu duruma çok özenmişsiniz.

Bu nedenle sizi 23 Nisanda bir gün süre ile o koltuğa oturtmak için elimden geleni yapacağım, emin olabilirsiniz. Saygılarımla.."

Şimdi ise gözler, Yalçıntaş'ın Ekrem Umutlu'nun çok ciddi olan iddialarına cevap verip vermeyeceğine çevrildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2023, 18:01

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER