Akın: "Birlikte Kazandık"

Akın: "Birlikte Kazandık"

Başkan Ahmet Akın’dan CHP İl Başkanı Erden Köybaşı’na Teşekkür Ziyareti: Birlikte Kazandık!

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı olarak büyük bir oy oranıyla zafer kazanarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, bugün CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Erden Köybaşı'nı ziyaret etti. Seçim zaferinin ardından gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, partinin birlik ve beraberlik mesajını güçlendirdi.

Başkan Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, "İl Başkanımız Erden Köybaşı'nı ziyaret ederek, seçim sürecinde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, Balıkesir'imiz için tüm gücüyle mücadele eden İl Başkanımıza, değerli yönetim kurulu üyelerimize ve tüm partili yol arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zafer, sadece benim değil, tüm Balıkesir halkının zaferidir," dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ise, Ahmet Akın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Balıkesir'de elde ettiğimiz bu büyük zafer, hepimizin ortak çabasının bir sonucudur. Ahmet Akın başkanımızın başkanlığında, Balıkesir halkının güçlü desteğiyle kazandık. Bu zafer, Balıkesir halkının zaferidir ve biz bu zaferi halkımıza armağan ediyoruz," şeklinde konuştu.

Balıkesir'in yeni dönemde, Ahmet Akın'ın vizyonu ve CHP'nin dinamik kadrosunun ortak çalışmalarıyla daha da ileriye taşınacağına vurgu yapıldı. İl Başkanı Köybaşı, Balıkesir halkına olan inançlarının tam olduğunu, birlik ve beraberlik içinde şehri daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha adil bir kent yapma yolunda emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 13:04

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER