Akın'dan bayram mesajı

Akın'dan bayram mesajı



 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Ramazan ayının büyük bir dayanışma ile geçtiğini, salgın sürecinde ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlarla Ramazan ayının ruhuyla millet olarak birlik ve beraberliği yaşadıklarını dile getirdi. Ahmet Akın, “Birbirimizle daha da kenetlendiğimiz bayram günlerinde sarılıp kucaklaşacağımız günler de yakındır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımıcısı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamasında pandemi sürecinde geçen ikinci Ramazan Bayramı olduğunu, bu zor günlerde millet olarak daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ifade etti. Ahmet Akın şunları söyledi:

“Bir yılı aşkın süredir zor günler yaşıyoruz. Salgınla mücadelede Milletimizin gösterdiği fedakarlık dayanışma ve paylaşma ile daha da güçlendi. Bizler, bayramlarımızı duygusal zenginliklerimizle, sevdiklerimizle kavuşup ve kucaklaşarak yaşayan bir Milletiz. Bu bayram da pandemi koşullarında sevdiklerimizle, büyüklerimizle gönlümüzce bayramlaşamayacağız belki ama sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağız.

Bayramlarımızı bu güzel vatanımızda huzur içinde güvenle, özgürce kutlayabilmemiz için minnettar olduğumuz başta kurtarıcımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile gözünü kırpmadan vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, şehit anne ve babalarımızın ellerinden, evlatlarının da gözlerinden öpüyorum. Tüm milletimize, kucaklaşamasak da mutluluk ve sevincimizin çoğaldığı mutlu bayramlar diliyor, Ramazan Bayramlarını kutluyor sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160