Altıeylül'de "Bağımsız ama yalnız değil"

Altıeylül'de "Bağımsız ama yalnız değil"

“BAĞIMSISIZ AMA YALNIZ DEĞİLİZ”

 Altıeylül’den Bağımsız Belediye Başkanı olarak çıkan ve yapmış olduğu basın toplantısıyla büyük ses getiren Hasan Avcı kırsal mahallelerde de büyük coşkuyla karşılandı. İlk olarak İnkaya Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Avcı, “7 yıldır hizmet vermiş olduğumuz Altıeylül’den bağımsız olarak aday çıktım. Parolamız ‘BAĞIMSISIZ AMA YALNIZ DEĞİLİZ’ Altıeylül’de bağımsız çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerinizi bekliyorum”dedi.
Hizmet verdiği yaklaşık 7 yılda birçok projeyi hayata geçiren Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, Altıeylül’ün kırsal mahallerine ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi. 
“ALTIEYLÜL’E HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”
Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, İnkaya, Çiftlik, Orhanlı, Paşaköy ve Atköy kırsal mahallelerinde seçim çalışmalarına devam etti. Coşkuyla karşılan Başkan Adayı Hasan Avcı, “Bizleri coşkuyla karşıladığınız için başta muhtarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Biz ilçemizin sorunlarını çözmek için var gücümüzle emek veriyoruz. Parolamız ‘BAĞIMSIZIZ AMA YALNIZ DEĞİLİZ’ bunu bugün kırsal mahallelerimizde çok güzel gördük. Sizlerden destek bekliyoruz. 31 Mart Yerel seçimlerinde Altıeylül’de bağımsız aday olarak çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin oylarını alarak Altıeylül’e hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 15:21

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER