Ayvalık Belediyesi akaryakıt istasyonu yeni yüzüyle hizmete girdi

Ayvalık Belediyesi akaryakıt istasyonu yeni yüzüyle hizmete girdi

Ayvalık Belediyesi İşletme İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki belediyeye ait akaryakıt istasyonu yenilendi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve belediye meclis üyesi Merih Arslan yenilenen yüzüyle hizmete devam eden akaryakıt istasyonunu ziyaret etti.

Ayvalık Belediyesi'ne ait akaryakıt istasyonunun market ve araç yıkama bölümleri geniş çaplı tadilata girdi. Hizmet akışı durmadan başlanan çalışmalar ile istasyon daha modern ve kullanışlı hale getirildi. Yapılan tadilat sonrası akaryakıt istasyonlarının en modern market hali olan Market Plus seviyesinde yenilendi. Modern hali ile bünyesine katılan sıcak kahve çeşitleri, unlu mamuller, pratik çözümler gibi içerikler sayesinde hizmet kalitesi yükseltildi.

Tuvaletler hijyen açısından önemli, son sistem özelliklere sahip formda yenilendi.

Yıkama alanı jet sisteme sahip yeni makineleri ile hizmete açıldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin yaptığı açıklamada, hizmetini aksatmadan süren çalışmalar neticesinde, istasyonun modern ve pratik bir şekilde faaliyete başladığını duyurdu. Başkan Ergin "Halkımıza daha iyi hizmet vermek için her alanda modernizasyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda hem belediye araçlarımızın hem de vatandaşlarımızın kullandığı bu akaryakıt istasyonunda sürdürdüğümüz çalışmalar sona erdi ve istasyon modern bir hal alarak, hizmetine devam ediyor. Günümüz şartlarına yakışan bir düzenlemenin ardından markette, araç yıkama alanlarında ve lavabolarda tüm bölümler yenilenerek, modern bir görünüme kavuşturuldu" dedi. (Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160