Ayvalık Vilayetler Evi Müdürü Kork’a yeni görev

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde görev yaptığı dönemde halkın da kullanımına açık Sarımsaklı Vilayetler Evi’ni adeta 5 yıldızlı bir otel haline getirmesiyle dikkatleri üzerinde toplayan Mehmet Şahin Kork, Ankara’da atandığı İçişleri Bakanlığı’na ait Vilayetler Evi Genel Müdürü olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Ayvalık Vilayetler Evi Müdürü Kork’a yeni görev

Ayvalık’ta bir kamu işletmesi olan Vilayetler Hizmet Birliği bünyesindeki “Ve Hotels” tesisine kazandırdığı mavi bayrak ile ilki gerçekleştirmesiyle dikkatleri üzerinde toplayan Müdür Kork, bununla da yetinmeyip, Ayvalık turizminin istihdamına da katkılar sunmasıyla hafızalara kazınmıştı.

Son olarak, Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılan Muhtarlar Evi’nin tefrişatı ile hizmete girmesi aşamasında büyük emek ve üstün gayretleri bulunan Mehmet Şahin Kork, böylelikle Ayvalık’taki “Ve Hotels” zincirinin bir halkasını da başkente taşınmasına da katkı verenler arasında yerini aldı.

İçişleri Bakanlığı’nın Ayvalık’taki Vilayetler Hizmet Evi’nde düzenlediği hizmet içi seminerlerde, sergilediği kusursuz ev sahipliği ile öne çıkan Mehmet Şahin Kork, yeni görevi olan Vilayetler Evi Genel Müdürü olarak da başkentte şu an için 3, yurt genelinde ise 14 olan “Ve Hotels” tesislerinin de sorumluluğunu yürütüyor.

Ayvalık’ta görev yaparken özverili çalışmalarıyla gönüllerde taht kuran Genel Müdür Kork’un, Ankara’da da aynı başarılarını sürdürmesi ise memnuniyetle karşılanıyor.

(Suat Salgın)

 

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER