Balıkesir'de Aldilge rüzgarı

Başkan Yılmaz’dan gençlere yılsonu hediyesi 

Balıkesir'de Aldilge rüzgarı

Görüntü için:  https://www.korfezdehaber.com/balikesir-de-aldilge-ruzgari-balikesir-video,3139.html

Körfezde Haber Güney Marmara-Kuzey Ege ve Edremit Körfezi'nin En Çok Okunan Tek Haber Sitesi

Bandırma’da Aydilge rüzgârı esti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerini, yılsonu hediyesi olarak Aydilge ile buluşturdu. Aydilge’nin en sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren gençler, gönüllerince eğlendi. 

Türkiye’nin en genç büyükşehir belediye başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerine yılsonu hediyesi olarak Aydilge konseri düzenledi. Üniversitenin Merkez Yerleşkesinde, Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen konsere, gençlerin ilgisi büyük oldu. Güçlü sesiyle en sevilen şarkılarını seslendiren Aydilge, gençlere muhteşem bir atmosferde şahane bir konser deneyimi yaşattı. 

KONSERLER DEVAM EDECEK
Pandemi sonrasında şehrin dört bir yanından gençleri en sevilen sanatçılarla buluşturmaya devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Biz, en çok gençlerin belediyesiyiz. Şanslı bir yer Bandırma. Üniversite kurulduğu andan itibaren Rektörümüz Süleyman Özdemir ile birlikte çalışıyoruz. Sınavlarınızda başarılar diliyorum. Aydilge’yi çok seviyoruz. Muhteşem bir konser yaşattı bizlere. Sizleri, en sevdiğiniz sanatçılarla buluşturmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

GENÇLERLE SELFİE YAPTILAR
Konserde; Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Rektör Süleyman Özdemir’i de yanına alarak sahneden gençlerle selfie yapan Aydilge, gençlerin enerjisini çok beğendiğini söyledi. Kendisini gençlerle buluşturan Başkan Yılmaz ve Rektör Özdemir’e teşekkür eden Aydilge, plaketini evinin başköşesine koyacağını belirtti. 

BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL 
CENGİZ KURTOĞLU KONSERİ
Büyükşehir Belediyesi, her çocuğun kıymetlisi olan babalar için de Babalar Günü’ne özel Türkiye’nin en baba sanatçılarından Cengiz Kurtoğlu’nu, Balıkesirlilerle buluşturuyor. 19 Haziran Pazar günü saat 21.00’de Avlu Havuzlu Amfi Alanı’nda gerçekleştirilecek konserde, Cengiz Kutoğlu en sevilen şarkılarıyla sevenlerini mest edecek.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, 14:54

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160