Balıkesir'de cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Edremit'te alacak verecek meselesi iddiasıyla bir kişiyi cadde ortasında bıçakla delik deşik eden ve ölümüne neden olan katil zanlısı yaralı olarak gittiği hastanede tedavisi sonrası, emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlı bugün sargılar içinde adliyeye sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Faruk Türk-İsmail Özdemir)

Balıkesir'de cinayet zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Görüntü:  ==> https://www.korfezdehaber.com/balikesir-de-cinayet-zanlisi-cikarildigi-mahkemece-tutuklandi-video,3290.html
 

Balıkesir Edremit’te alacak verecek yüzünden dün cadde ortasında bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddia edilen katil zanlısı sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, dün 15:00 sıralarında Kurşunlu Caddesi'nde meydana geldi. Yolda karşılaştığı husumetli olduğu ileri sürülen Ayhan Sargut’u (58) vücudunun birçok yerinden bıçaklayan katil zanlısı saldırgan Erol Ç. olay yerinden kaçarken, oradan geçmekte olan S.B. isimli kişinin bisiklet parçası fırlatarak başından yaralayarak durdurması sonucu yakalanmıştı.

Sargut, 112 ekipleri tarafından Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Ortalığın kan gölüne döndüğü olayda Ayhan Sargut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırgan Erol Ç.(62) ise Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından hastanedeki tedavisi ve emniyetteki ifadesi sonrası bugün adliyeye sevk edildi. Zanlı tutuklanarak Burhaniye Kapalı Cezaevi'ne gönderildi..

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2022, 23:16

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160