Balıkesir'de Edremit polisi didik didik aradı

Balıkesir'de polisin kanun tanımazlarla amansız mücadelesi sürüyor. Yada dışı olaylarla ilgili ik çapında neredeyse kuş uçurtmuyor. Edremit'te şok asayiş uygulamasında, aranan 11 şüpheli yakalandı. Polisin geniş çaplı uygulamasına 219 personel ve bir narkotik köpeği katıldı.

Edremit’te İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, mahalle, park, bahçe, meydan ve umuma açık yerlerde yapılan asayiş uygulaması ile trafiğin yoğun olduğu noktalarda yapılan trafik denetimlerinde, çeşitli suçlardan aranan şahıslar yakalanırken çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Edremit Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı toplam 219 personelin katılımı ile gece yapılan denetimlerde ilçe genelinde suç işlenme potansiyeli yüksek olan mahalle, park, bahçe, meydan gibi umuma açık yerlerde yapılan asayiş denetimlerinde 1756 şahıs sorgulanırken,  haklarında, nitelikli yağma, kumar oynatma, mala zarar verme, hırsızlık gibi çeşitli suçlardan 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bunan 11 aranan şahıs yakalandı. Aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet ruhsatsız tüfek, 1,39 gram met 0,39 gram skank 1,89 esrar, 1 adet hassas terazi, 50 adet 9 mm fişek, 1,92 gram bonzai, 0,23 gram metafetamin, 2 adet 300 mg Galara sentetik ecza hapı, 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi.

SİGORTASIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRAN İŞYERİNE CEZA

Ayrıca 21 umuma açık işyeri denetlenirken, bir işyerine sigortasız işçi çalıştırmaktan, bir işyerine de kapalı alanda sigara içirmekten yasal işlem başlatıldı.

94 ARAÇ KONTROL EDİLDİ

Gece trafiğin yoğun olduğu yollarda yapılan trafik denetimlerinde ise toplam 94 araç kontrol edilirken, 17 araca toplam 65980 TL para cezası uygulandı, 1 araç ise trafikten men edilirken, 3 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, 14:04

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER