Balıkesir'de gurbetçi vatandaş hastanedeki ilgisizlikten şikayetçi

Balıkesir'de gurbetçi vatandaş hastanedeki ilgisizlikten şikayetçi

Balıkesir’de Atatürk Şehir Hastanesinde yatan gurbetçi Enver Kırbaş, personelin ilgisizliğinden şikayetçi olduğunu söyledi. Doktorun kendisini taburcu etmeye çalıştığını kaydeden Kırbaş, iyileşmeden çıkmak istemediğini söyledi.

Balıkesir’de  yalnız yaşayan 76 yaşındaki Enver Kırbaş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bir arkadaşının çağırdığı ambulansla Atatürk Şehit Hastanesine getirildi. Kardiyoloji servisine yatırılan 3 çocuk babası Enver Kırbaş, personelin ilgisizliğinden ve sert davranışından şikayetçi oldu.

  Kilo kaybı ve iştahsızlık yaşadığını anlatan Kırbaş, ”Ankara Polis Okulu narkotik bölümü mezunuyum. Daha 20’li yaşlarda Türkiye Hollanda anlaşması kapsamında bir süre Hollanda da kaldım. Daha sonsa İsveçli bir  kadınla evlenerek İsveç’e geç tim. Şimdi ise Balıkesir de yalnız yaşıyorum. Son günlerde rahatsızlığım oldu. Bir arkadaşımın çağırdığı ambulansla buraya geldim. Tedavim devam ediyor. İsveç’deki  çocuğumun daveti üzerine oraya gitmek istiyorum. Tedavime orada devam etmek istiyorum. Bunu doktora söyledim. Doktor sen tedavi olmadın. Onun için tuvalete bile gidemezsin dedi. Şimdi de seni pazartesi günü taburcu edeceğim, tedavine evinde devam edersin diyor. Ben yalnız yaşayan bir insanım. Madem tedavim bitmedi. Beni niye taburcu ediyorsunuz. Tedavi olana kadar burada kalayım dedim. Kabul edilmedi. Hemşirelerde sert ve soğuk davranıyorlar. Odamız temizlenmiyor. Bundan da  şikayetçiyim. Benim güzel ülkemde, güzel memleketim de  bunlar yaşanmamalı” diye konuştu.

(Sefer Talay)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER