Balıkesir'de Jandarma 2021 yılında kanun dışı olaylarda kuş uçurtmadı

Balıkesir'de Jandarma 2021 yılında kanun dışı olaylarda kuş uçurtmadı

Balıkesir İl J.K.lığınca, kamu düzeninin devamının sağlanması, huzur ve güven ortamının sürdürülmesi, suç ve suçlu ile etkin mücadele maksadıyla, başta hırsızlık olayları olmak üzere meydana gelen faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik teşkil edilen Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), personel, araç ve teknik imkânları artırılarak, icra edilen titiz, ısrarlı çalışmalar neticesinde 2021 yılında bir önceki yıla göre faili meçhul olay sayısında %20 oranında azalış sağlanmıştır.
 
JASAT’lar tarafından, 2021 yılında “ Kasten Öldürme, Nitelikli Hırsızlık, Yağma ve Dolandırıcılık” başta olmak üzere 648 faili meçhul olay aydınlatılmış olup, bu olaylarda  bin 125 şüpheli hakkında adli işlem yapılarak, 121 kişi tutuklandı.
 
Balıkesir İl J.K.lığı, sorumluluk bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi kısa sürede aydınlatılması, faillerinin yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi, görev etkinliğinin üst seviyeye çıkartılması için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam ettiği öğrenildi. (Bekir Terzioğlu)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER