Balıkesir'de polis aranan 6 kişiyi kıskıvrak yakaladı

Balıkesir'de polis aranan  6 kişiyi kıskıvrak yakaladı

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 6 kişiyi gözaltına aldı.

Balıkesir İl Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi başta olmak üzere Ayvalık, Dursunbey, Edremit ve Susurluk ilçelerinde kontrollerde aranan kişi ve çok sayıda silah ele geçirdi.

Yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 96 adet kartuş, 2 adet kurusıkı tabanca, bu tabancalara ait 79 adet kurusıkı fişek,1 adet STELL DUNANSIZA GARANTİ CV. 50 ibareli Tek kırma ruhsatsız Tüfek ve bu tüfeğe ait 4) adet kartuş, 1 adet menşei belli olmayan çift kırma ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 47 adet kartuş, 1  adet menşei belli olmayan tek kırma olarak tabir edilen ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait 2 adet kartuş, 1  adet ZORAKİ 2018-T SEMT AUTOMATİC ibareleri bulunan kuru sıkı tabanca ve 18 adet kuru sıkı fişeği, 1 adet BLOW MAGNUM MAD.F 92 Cal. 9 mm P.A. 17+1 5-10451 ibareleri bulunan kuru sıkı tabanca ve 61 adet kurusıkı fişeği ele geçirdi.
Polisin gece gündüz genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam ettiği açıklandı. (Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER