Balıkesir'e şehit ateşi düştü: Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı

Balıkesir'e şehit ateşi düştü: Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı

Siirt’tin Pervari ilçesinde tespit edilen mayının imhası sırasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan Balıkesir Altıeylül'den Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit düştü.

Acı haberi Balıkesir'e düştü

Siirt'in Pervari ilçesi Sarıyaprak bölgesinde Siirt 2. Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan'ın  mayın araması yaptığı esnada meydana gelen el yapımı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu ağır yaralandı.

Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Özcan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.
5 ve 3 yaşında kız ve oğlan babası olan Şehit Ercan Özcan'ın baba ocağına da acı haber verildi. Şehidin Altıeylül ilçesi Ortamandıra Mahallesi'ndeki evine Türk bayrağı asıldı.

Sirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu,  "Pervari Sarıyaprak köyü yoluna bölücü terör örgütünün döşediği mayını ekibimiz tespit ediyor. Müdahale ederken bir patlama oluyor.Bir askerimiz şehit bir askerimizde yaralandı"dedi

Balıkesir Valisi Hasn Şıldak ise, "Milletimizin başı sağolsın "dedi.

Bu arada Balıkesir'de düzenlenmesi planlanan Uluslararası Balıkesir Kahvaltı Festivali Basın Bilgilendirme Toplantısı, şehrimize düşen şehit haberi dolayısıyla iptal edildi.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, 20:31

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER