Balıkesir Kent Konseyi’nden ‘Aysima’ teşekkürü..

Balıkesir Kent Konseyi’nden ‘Aysima’ teşekkürü..

Balıkesir Karesi Kamçıllı Mahallesinde ikamet eden SMA hastası Aysima bebek için Balıkesir Valiliği izni ile yapılan yardım kampanyasında sona gelindi. Minik kızın tedavisi için gerekli olan 35 Milyon Türk Lirası STK’lar, yardımseverler ve Balıkesirli vatandaşların desteği ve yoğun çabaları ile toplanarak mutlu sona ulaştı.

Konu hakkında açıklama yapan Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu Başkanı Gökmen Karadağ, ‘Çok şükür ki 18 ay evvel Aysima’nın ailesinin çabaları ile başlayan yardım kampanyası, Aysima gönüllüleri, STK’lar ve Balıkesirli duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile %100’e ulaştı. Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu olarak bizler kampanyaya 7. Ayında dahil olduk. Ailenin ve gönüllülerin yoğun çabasıyla yüzde 18’e kadar getirilmişti. Bizler bu anlamda önce şehirde farkındalık yaratmak ve şehrin dinamiklerini harekete geçirmek, projeyi duyurmak için hızlı bir şekilde hareket edip yerel yöneticileri, siyasi partileri, odaları ve dernekleri ziyaret ettik. Ardından kamuoyu oluşturmak için Balıkesir Merkezdeki Kadın Muhtarlarımız öncülüğünde tüm muhtarlarımızın desteği ile biri ocak ayında diğeri ekim ayında olmak üzere 2  büyük kermes düzenledik. Grup üyelerimiz her hafta farklı bölgelerde açılan kermeslere hem ürün desteğinde bulundu hem de stantlarda görev aldı. ‘Balıkesir’in Sesleri Aysima İçin Söylüyor.’ adıyla düzenlediğimiz organizasyonlarla da kampanyanın geniş kitlelere ulaşmasını sağladık. Şehirde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yaşatma amacı ile kurulan bir grup olarak kampanyanın başarı ile tamamlanmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
Bu süreç boyunca Aysima’ya Nefes, Ailesine umut olmak amacı ile başlattığımız projelerde her daim yanımızda olan; Balıkesir Valimiz Hasan Şıldak ve eşi Fatmanur Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz hanımefendi olmak üzere, Balıkesir Kent Konseyi Başkanımız Mürsel Sabancı’ya, ilçe belediye başkanlarımıza, şehirdeki siyasi parti il başkanlarına, STK ve odalarımıza, muhtarlarımıza, Balıkesir basının değerli temsilcilerine, Balıkesir Kent Konseyi gönüllülerimize ve süreç başladığı andan itibaren en büyük emeğe sahip olan, Ailenin her daim yanında olan ‘Aysimacanlara’ ve kampanyanın nihayete ermesinde son noktayı koyan ‘ Elim Sende Platformu’ üyelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 16:51

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER