Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, gençlerle bir araya geldi

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, gençlerle bir araya geldi

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile birlikte Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir Teknokent Genel Müdürü Burcu Aydemir, Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi gençlerimizle bir araya gelerek, yapılan çalışmaları takip etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nun da hazır olduğu ziyarette Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden oluşan BALSEC takımı ile inovasyon atölyesinde yapılan çalışmaları incelediler. Elektrikli Araba projesiyle Teknofeste katılacak olan Balıkesir Üniversitesi öğrencilerinin gençlik merkezinde bireysel olarak gerçekleştirdikleri inovasyon çalışmalarını inceleyerek gençlere başarılar dilediler. Ardından Gençlik Merkezi Güzel Sanatlar ve müzik bölümü öğrencileri ile birlikte müzik atölyesinde canlı performanslarını dinlediler.

Konferans Salonu’nda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu telekonferans ile gençlerimizle buluştu. En kısa zamanda gençlerle birlikte gençlik merkezinin açılışını yapacaklarını belirten Bakan Kasapoğlu,  gençlere güvendiklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi açılışı için gençlerimizin heyecanla Bakanımızı beklediğini belirten Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, destekleri dolayısıyla Bakanımıza teşekkür etti. Aydemir; “Sayın Bakanımızın destekleriyle yapılan Gençlik Merkezinde çalışan üreten gençlerimizin heyecanına, azimlerine bir kez daha şahit olduk. Elektrikli Araç Yarışmasında Teknofestte İlimizi temsil edecek BALSEC takımına güveniyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş;  inşaatı başlayan öğrenci yurtları ve üniversite ile yapılan ortak çalışmalar dolayısıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Üniversitede açılacak olan Genç Ofis ile ilgili memnuniyet duyacaklarını ifade eden Rektör İlter Kuş; geleceğin dünyasını, gençlerle birlikte inşaa etmeye devam edeceklerini belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu; “Sayın Bakanımızın gençlik merkezi açılışını gerçekleştirmesi ve normalleşme süreciyle birlikte gençlik merkezimiz ve diğer tüm tesislerde birçok faaliyetler yapacağız. Çalışmalarımızda Üniversitelerin akademik birikimlerinden istifade edeceğiz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlarla da ortak çalışmalarda işbirliği içerisinde olacağız. Bu süreçte bizlere destek olan herkese ve sevgili gençlerimize teşekkür ediyorul.” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu; ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’e, Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş’a, Teknokent Genel Müdürü Burcu Aydemir’e ilgi ve desteklerinden dolayı kurumumuz ve gençlerimiz adına teşekkür etti.

 

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER