Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 04.05.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 04.05.2023

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi ilçesi (1) şüphelinin ormanlık alanında uyuşturucu madde sakladığının tespiti üzerine Karesi İlçesi, Kalaycılar Mevkiindeki ormanlık alanda yapılan aramada; toprağa gömülü vaziyette (1.063) gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Olaya karışan (1) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-------------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 02 Mayıs 2023 tarihinde "Emniyet Kemeri Özel Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.474) araç kontrol edilmiştir.

----------------------------

 Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde ile silah mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Altıeylül ve Burhaniye İlçelerinde uyuşturucu madde ile silah mühimmat imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (4) şüphelinin üzeri ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (20) gram metamfetamin, (2) adet sentetik uyuşturucu hap, (4) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet tabanca, (1) adet av tüfeği, (1) adet şarjör ve (29) adet fişek ele geçirilmiştir. Olaylara karışan (4) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

----------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Savaştepe İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (3) şüphelinin bulunduğu araçta yapılan aramada; (5.221) adet sentetik uyuşturucu hap ve (130) gram kubar esrar ele geçirilmiştir. Olaya karışan (3) şüpheli yakalanarak haklarında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-----------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 03 Mayıs 2023 tarihinde "Emniyet Kemeri Özel Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.794) araç kontrol edilmiştir.

-----------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde ile silah mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Edremit, Susurluk ve Burhaniye İlçelerinde uyuşturucu madde ile silah mühimmat imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (4) şüphelinin üzeri ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (36) adet sentetik uyuşturucu hap, (25) kök kenevir, (2) adet tabanca, (1) adet av tüfeği, (1) adet şarjör ve (14) adet fişek ele geçirilmiştir. Olaylara karışan (4) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

----------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü  KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince Tütün ve Tütün mamulleri Kaçakçılığını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda;

OLAY-1 

Şüpheliye ait 1 işyerinde yapılan aramada;

19.000 Adet Doldurulmuş Sigara
3 Adet Siyah Puff Sigara
5 Kilogram Kıyılmış Tütün  ele geçirilmiştir.
Yakalanan 1 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır. olup,

OLAY-2

Şüpheliye ait işyerinde yapılan aramada;

10 Kilogram Kıyılmış Tütün
3. 840 adet Doldurulmuş Makaron
3 Kilogram Nargile Tütünü
4 adet Cinsel İçerikli Ürün ele geçirilmiş.
Yakalanan 1 şüpheli hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılmıştır.

------------------------

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen çalışmalar neticesinde;
 
PKK/KCK-PYD/YPG “Terör Örgütü Propagandasını Yapmak” suçundan (6) şüpheli şahsa yönelik olarak 04.05.2023 günü ilimiz Bandırma ve Erdek İlçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonel çalışmalar neticesinde (5) şüpheli şahıs yakalanmış olup, (1) şüpheli şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.
 
PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü ve diğer terör örgütlerine yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-----------------------

(Editör: Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 18:57

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER