Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 07.04.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 07.04.2023

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, sorumluluk alanımızda bulunan cadde ve sokaklarda şehiriçi yolcu taşıyan araç sürücülerini, trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazası sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 05 Nisan 2023 tarihinde "Paydaş Kurumlarla Müştereken Şehiriçi Yolcu Taşıyan Araçlar ve Sürücülere Yönelik Özel Trafik Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.013) araç kontrol edilmiştir.

--------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, sorumluluk alanımızda bulunan mahalle yollarında motosiklet sürücülerinin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla, 05 Nisan 2023 tarihinde "Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Denetimi” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetim sonucunda (798) araç kontrol edilmiştir.

---------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Altıeylül, Edremit, Gömeç ve İvrindi İlçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve bulundurduğu tespit edilen (7) şüphelinin araç ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (426) gram toz esrar, (150) gram kubar esrar, (65) gram marihuana, (16) gram metamfetamin, (22) adet sentetik uyuşturucu hap, (100) gram kenevir tohumu, (5) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (2) adet hassas terazi, (1) adet tabanca, (2) adet av tüfeği, (9) adet fişek ve (1) adet cep telefonu ele geçirilmiştir. Olaya karışan (7) şüpheli yakalanarak haklarında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-----------------------------

 
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne ait Mobil Trafik Eğitim Aracı ile Altıeylül, Karesi, Erdek ve Balya İlçe Jandarma Komutanlıkları sorumluluk bölgelerinde bulunan (8) ilkokulda “Trafik Bilinci ve Kültürünü Oluşturmak” maksadıyla, 03-07 Nisan 2023 tarihleri arasında (777) öğrenciye "Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında “Trafik Eğitimi” verilmiştir.
 

---------------------

 
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 06 Nisan 2023 tarihinde "Köy Yollarında Seyreden Araçlarda Emniyet Kemeri Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.772) araç kontrol edilmiştir.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Manyas ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen (1) şüphelinin aracı ve ikamet adresinde yapılan aramalarda; (144) adet Roma Dönemine ait sikke, (27) adet Roma Dönemine ait figür, (1) adet tabanca ve (10) adet fişek ele geçirilmiştir. Olaya karışan şüpheli yakalanarak hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

----------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Altıeylül ve Gönen İlçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve bulundurduğu tespit edilen (7) şüphelinin ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (1.067) adet sentetik uyuşturucu hap, (10) gram metamfetamin ve (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Olaya karışan (7) şüpheli yakalanarak haklarında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

--------------------

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2023, 18:52

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER