Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 07.10.2022

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 07.10.2022

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, depolayan ve kullanan şahıs/gruplara yönelik çalışmalar neticesi; 1 araçta ve içerisinde bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada;
556 adet sentetik ecza hap ele geçirilmiştir.
Konuyla ilgili yakalanan  2 şahsa Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan işlem yapılarak salıverilmiştir.
------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince tütün ve tütün mamullerinin kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan  çalışmalar

300 adet  boş Makaron
2.800 adet  dolu Makaron
35 adet Puro
25kg  kıyılmış Tütün ele geçirilmiş olup  gerekli tahkikata başlanılmıştır.  
Konu ile ilgili  (1 ) şüpheli şahsa “5607 SKM ” suçundan  adli işlem yapılmıştır.

-------------

 
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Havran ve Susurluk ilçelerinde 04.10.2022 tarihinde yapılan çalışmalarda (22) aranan şahıs yakalanmış, (13) şahıs tutuklanmıştır.
Yapılan aramalarda;

(3) adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait (20) adet fişek ele geçirilmiştir.
(1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, 26 Eylül-02 Ekim 2022 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; (1.191) adet sentetik uyuşturucu hap, (632) gram metamfetamin, (31) gram kubar esrar, (1) adet hassas terazi, (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (114.000) adet dolu makaron, (109) adet sikke ve tarihi eser niteliğinde obje, (25) adet banka çeki, (9) adet tabanca, (1) adet av tüfeği ve (408) adet fişek ele geçirilmiştir. Olaylara karışan ( 39 ) şüpheli yakalanmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; hayvanların korunması, hayvan sevgisi ve hayvan hakları bilincinin geliştirilmesi ile toplumsal farkındalığın arttırılması maksadıyla Asayiş Şube Müdürlüğü/Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile Köpek unsuru koordinesinde 04 Ekim 2022 tarihinde İvrindi İlçesinde bulunan İvrindi Hayvan Barınağında çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza hayvan hakları, HAYDİ uygulaması konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Çocuklarımızla hayvan barınağı ziyaret edilerek, barınaktaki hayvanlar tanıtılmıştır. Çocuklarımıza hayvan sevgisi aşılamak maksadıyla köpek unsurumuzla vakit geçirilmeleri sağlanıp, çocuklarımıza Jandarma dergisi hediye edilmiştir.

Çevre, doğa ve hayvanların korunması, hayvan hakları bilincinin geliştirilmesi ile toplumsal farkındalığın arttırılması yönelik faaliyetlerimize aralıksız olarak devam edilecektir.

-------

(Editör. Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2022, 22:09

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER