Balıkesir Polis & Jandarma 24 Saat - 09.09.2021

Balıkesir Polis & Jandarma 24 Saat - 09.09.2021

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla İl Merkezinde, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Gönen ve Sındırgı  İlçelerinde 08.09.2021 tarihinde yapılan çalışmalarda (15) aranan şahıs yakalanmış ve (7) şahıs tutuklanmıştır.

          Yapılan aramalarda;

(1) adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait (7) adet fişek ele geçirilmiştir.
(3) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

----------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ayvalık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği  görevlilerince “ Uyuşturucu İmal ve Ticaretinin” önlenmesine yönelik Ayvalık İlçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında;

09.09.2021 tarihinde Ayvalık İlçesinde 5 adet şüpheli şahsın ikamet ve iş yerlerine yönelik yapılan operasyonda;

561.61 gram esrar maddesi
1.14 gram metamfetamin  maddesi
20 adet sentetik ecza nitelikli hap  ele geçirilmiştir.
Konu ile ilgili (5) şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, hakkında “Uyuşturucu İmal ve Ticareti” suçundan yasal işlem yapılan şahıs ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

-----------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 09 Eylül 2021 tarihinde Gönen İlçesinde yapılan operasyonlarda (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda (17) kök kenevir bitkisi, (1215) gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konularak, şüpheliler hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.
 
Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-----------------

 Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya Uygulaması” talimatı gereğince toplumsal duyarlılığının artırılmasına yönelik olarak 08 Eylül 2021 tarihinde "Yaya Önceliği Denetimi” faaliyeti icra edilmiştir.
 
Önce yaya uygulaması sonucunda; (199) araç kontrol edilmiştir.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER