Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 12.05.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 12.05.2023

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan şoförlerinin ilgili mevzuata ve trafik kurallarına uyma düzeylerinin en üst seviyeye çıkarılması, sürekli denetimler ile şoförler üzerinde “Algılanan Yakalanma Riski Duygusunun” yoğun şekilde hissettirilmesi maksadıyla, 10 Mayıs 2023 tarihinde "Şehiriçi Yolcu Taşımacılığı Yapan Araçların Sivil Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.
 

------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; İçişleri Bakanlığının “Önce Yaya Uygulaması” talimatı gereğince toplumsal duyarlılığın artırılması ve yayaların karıştığı trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak 08 Mayıs 2023 tarihinde “Yaya Önceliği Özel Denetimi” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.293) araç kontrol edilmiştir.

-----------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Havran, Kepsut ve Sındırgı ilçelerinde 10.05.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (21) aranan şahıs yakalanmış, (11) şahıs tutuklanmıştır.
 

(3) adet ruhsatsız tabanca ve (101) adet fişek ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; sorumluluk alanımızda bulunan mahalle yollarında motosiklet sürücülerinin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla, 09 Mayıs 2023 tarihinde "Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Araçlarına Yönelik Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (1.010) araç kontrol edilmiştir.

---------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Edremit İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (3) şüphelinin ikamet adresinde yapılan aramada; (18) gram metamfetamin, (2) adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve (3) adet cep telefonu ele geçirilmiştir. Olay karışan (3) şüpheli yakalanarak haklarında yasal işlemlere başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

---------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen ve Sındırgı ilçelerinde 08.05.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (19) aranan şahıs yakalanmış, (8) şahıs tutuklanmıştır.
 
(2) adet ruhsatsız tabanca ve (44) adet fişek ele geçirilmiştir.
(1) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-----------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde ile silah mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Burhaniye İlçesinde uyuşturucu madde ile silah mühimmat bulundurduğu tespit edilen (3) şüphelinin üzeri ve aracında yapılan aramalarda; (12) adet sentetik uyuşturucu hap, (4) gram kubar esrar, (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı, (1) adet tabanca ve (35) adet fişek ele geçirilmiştir. Olaylara karışan (3) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

---------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde ile kültür ve tabiat varlıkları ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi İlçesinde uyuşturucu madde ile tarihi eser ticareti yaptığı tespit edilen (3) şüphelinin araç ve ikamet adreslerinde yapılan aramalarda; (530) adet tarihi eser niteliğinde obje, (30) gram kubar esrar, (20) gram kenevir tohumu, (12) kök kenevir, (3) gram metamfetamin ve (2) adet av tüfeği ele geçirilmiştir. Olaylara karışan (3) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

(Editör: Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2023, 21:59

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160