Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 18.03.2022

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 18.03.2022

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında ''Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yapan Araçların'' karıştığı trafik kazalarında artış olması sebebiyle, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 16 Mart 2022 tarihlerinde " Yük ve Yolcu Taşımacılığı Yapan Araçlarda Özel Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.
 
Yapılan denetimler sonucunda (1.884) araç kontrol edilmiş, (19) araca (21.965) TL idari para cezası uygulanmış, (12) araç trafikten men edilmiştir.

---------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık ve Burhaniye İlçelerinde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen (5) şüphelinin üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda; (11) gram uyuşturucu madde (metamfetamin), (45) adet sentetik uyuşturucu hap ve (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili (5) şüpheli yakalanmıştır.
 
Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

-------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Edremit, Erdek, Gömeç ve Havran İlçelerinde 17.03.2022 tarihinde yapılan çalışmalarda (32) aranan şahıs yakalanmış ve (12) şahıs tutuklanmıştır.

Yapılan aramalarda;

(3) adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait (22) adet fişek ele geçirilmiştir.
(1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

--------------- Editör Bekir Terzioğlu

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2022, 17:33

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER