Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 20.02.2022

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 20.02.2022

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, sorumluluk alanımızda bulunan karayollarında tehlikeli madde taşıyan araç sürücülerini trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 18 Şubat 2022 tarihinde "Tehlikeli Madde Taşıyan Araçların Denetim" faaliyeti icra edilmiştir.

Yapılan denetimler sonucunda (977) araç kontrol edilmiş, (37) araca (32.716) TL idari para cezası uygulanmış, (23) araç trafikten men edilmiştir.

-------------------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince 19.02.2022 tarihinde yapılan çalışma neticesinde;      

Kasten Adam Öldürme,
Silahla Tehdit,
Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlama,
Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma,
Dernekler Kanununa Muhalefet,
Hakaret,
Suçlarından 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K. yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

---------------------------------

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Karesi, Bandırma, Bigadiç, Edremit, Erdek ve Gönen İlçelerinde 19.02.2022 tarihinde yapılan çalışmalarda (8) aranan şahıs yakalanmış ve (4) şahıs tutuklanmıştır.

Yapılan aramalarda;

(4) adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait (19) adet fişek ele geçirilmiştir
(3) adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait (34) adet kartuş ele geçirilmiştir.
(1) adet kurusıkı tabanca ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER