Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 24.08.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 24.08.2023

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde 23.08.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (26) aranan şahıs yakalanmış, (13) şahıs tutuklanmıştır.

(4) adet ruhsatsız tüfek ve (13) adet kartuş ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

---------------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütü Üyelerinin ortaya çıkarılması ve yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Kepsut ve Altıeylül İlçelerinde gizlendiği tespit edilen FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan aranan (2) şüpheli yakalanarak tutuklanmıştır. Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

---------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; sorumluluk alanımızda bulunan mahalle yollarında motosiklet sürücülerinin trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla, 23 Ağustos 2023 tarihinde "Motosiklet ve Motorlu Bisiklet Denetimi” faaliyeti icra edilmiştir. Yapılan denetim sonucunda (1.306) araç kontrol edilmiştir.

---------------------

Balıkesir C.Başsavcılığının talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü  görevlilerince uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalar neticesinde;  İlimize yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği tespit edilen ve Gönen ilçesi girişinde durdurulan bir araçta yapılan aramada; 3 parça halinde 2281 gr metanfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili yakalanan (4) şahıs gözaltına alınmış, haklarında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti Yapmak suçundan işlemlere başlanılmıştır.

----------------------

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2023, 21:05

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER