Balıkesir Polis & Jandarma 24 Saat - 25.03.2023

Balıkesir Polis & Jandarma 24 Saat - 25.03.2023

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; emniyet kemeri kullanımında sürücü ile yolcu tutum ve davranışlarının arzu edilir düzeye ulaştırılması, kaza sonucunda meydana gelen can kayıplarını en aza indirmek maksadıyla, 23 Mart 2023 tarihinde "Köy Yollarında Seyreden Araçlarda Emniyet Kemeri Denetim” faaliyeti icra edilmiştir.

---------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğüne ait Mobil Trafik Eğitim Aracı ile Altıeylül, Karesi, Sındırgı, Havran ve Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlıkları sorumluluk bölgelerinde bulunan (8) ilkokulda “Trafik Bilinci ve Kültürünü Oluşturmak” maksadıyla, 20-24 Mart 2023 tarihleri arasında (523) öğrenciye "Trafik Dedektifleri Projesi” kapsamında “Trafik Eğitimi” verilmiştir.

----------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül, Edremit ve Ayvalık İlçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (6) şüphelinin üzeri ve araçlarında yapılan aramalarda; (783) adet sentetik uyuşturucu hap (symra), (10) gram kubar esrar, (5) gram metamfetamin ve (3) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Olaylara karışan (6) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

-------------------
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye,  Edremit, Erdek, Gönen ve Havran ilçelerinde 23.03.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (23) aranan şahıs yakalanmış, (11) şahıs tutuklanmıştır.
(3) adet ruhsatsız tabanca ve (12) adet fişek ele geçirilmiştir.
(2) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER