Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 28.04.2023

Balıkesir Polis & jandarma 24 saat 28.04.2023

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İlimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Gönen, Kepsut ve Susurluk ilçelerinde 25.04.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (22) aranan şahıs yakalanmış, (10) şahıs tutuklanmıştır.
 
(4) adet ruhsatsız tabanca ve (69) adet fişek ele geçirilmiştir.
(2) adet ruhsatsız tüfek ele geçirilmiştir.
Genel güvenliği ve asayişi sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve titizlikle devam etmektedir.

-----------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Manyas ve Gömeç ilçesinde on yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası olan ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturulmuştur.
Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışma neticesinde;

a) Manyas ilçesinde, “Kasten Öldürme” suçundan aranan ve hakkında “36 yıl, 3 Ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.A.,

b) Gömeç ilçesinde, “Uyuşturucu veya Uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan aranan ve hakkında “12 yıl, 3 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D.,

25 Nisan 2023 tarihinde icra edilen operasyon neticesinde yakalanmış olup, (2) aranan şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

Balıkesir İl J.K.lığı, sorumluluk bölgesinde aranan şahısların yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam etmektedir.

--------------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ayvalık İlçesinde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen (3) şüphelinin ikamet adresinde yapılan aramada; (40) gram kubar esrar ve (2) adet tabanca ele geçirilmiştir. Olaya karışan (3) şüpheli hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

------------

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından Gökçeyazı Çok Programlı Anadolu Lisesinin Kariyer Günlerine katılım sağlanmış olup, öğrencilere Jandarma Genel Komutanlığının görev alanları, başvuru şartları anlatılarak broşür dağıtılmış, öğrenci ve öğretmenlere KADES uygulaması tanıtımı ile Aile İçi Şiddetle Mücadele konularında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.

(Editör: Hasan Akar)

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2023, 19:58

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER