Balıkesir tüm dinamikleriyle teyakkuzda

Balıkesir karla mücadeleye hazır

Balıkesir tüm dinamikleriyle teyakkuzda

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Valiliğe bağlı birimler, yaklaşan yoğun kar yağışının ardından tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla son değerlendirmelerin görüşüldüğü Genel Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Belediye ve Valilik birimleri, karla mücadelede hazır bir halde teyakkuzda bekliyor.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden gelen kar yağışı uyarısının ardından tüm hazırlıklarını tamamlayarak teyakkuzda bekleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vekili Yasin Sağay’ın başkanlığında; tüm saha birimlerinin daire başkanları, ilgili genel sekreter yardımcıları ve ilgili iştiraklerin genel müdürleri ile birlikte Genel Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ayrıca Karayolları ve Emniyet müdürlerinin temsilcileri de katıldı.

SON DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Beklenen kar yağışında tüm ekiplerin koordineli olarak hareket etmesi, olabilecek en hızlı şekilde olaylara müdahale edilerek etkin bir çalışma sağlanması için Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde (BAKOM) gerçekleştirilen toplantıda son değerlendirmeler yapıldı. Karla mücadelede, Büyükşehir ekiplerinin her türlü imkânı sağlayacağını belirten Başkan Yasin Sağay, Valilik birimleriyle sürekli koordinede olunacağını ve vatandaşların olası hallerde Büyükşehir Çağrı Merkezi 444 40 10 veya Afet Koordinasyon Merkezi’ne 0533 351 30 91 numaralardan 24 saat ulaşılabileceklerini söyledi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160