Balıkesir’de fırtına ve hortum etkili oldu, çatıları uçurdu, elektrik direklerini devirdi  

 Balıkesir’in Havran ilçesinde fırtına ve hortum etkili oldu. Çatıları uçurdu, elektrik direklerini devirdi.  
  Kısa süreli etkili olan fırtına ve oluşan hortum merkez Çiğitzade Mahallesi’nde etkili oldu. Bazı evlerin çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi. Bazı eski evlerde çökmeler meydana geldi. Araçlar zarar gördü.
  Zarardan hemen sonra bölgeye giderek ekipleri seferber eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri de seferber oldu,  en kazı kaldırdı. Havran Belediyesi ekipleri 7/24 esaslı çalıştığı ve olumsuz hava şartlarından oluşabilecek her türlü durum ile ilgili; zabıta birimi 0266 432 51 53 - WhatsApp Hattı 0532 432 74 73 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği belirtildi.

 Mahalle muhtarı Akif Soysal'da "Sabah yaşanan fırtınada mahallemizde elektrik direği devrilmesi, çatı uçması gibi durumlar görülmüştür.Ekiplerle duruma hemen müdahale edilip, hiçbir vatandaşımızın canına zarar gelmeden atlatıldı. Belediye ve Uedaş emekçilerine teşekkür ederim.Tüm mahallelime ve Havran halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"dedi
  (Bekir Terzioğlu-Hasan Akar-ibrahim Topçu)

Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2023, 17:02

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER