Balıkesir'de Kemal Kılıçdaroğlu'na gençlerden 'oy' yok

Balıkesir Kuva-yi Milliye Gençlik Platformu üyeleri, tarihi Zağnos Paşa Camii önünde yaptıkları basın açıklamasında, ülkeyi bölmek isteyenlere oy vermeyeceklerini belirtti

Balıkesir'de Kemal Kılıçdaroğlu'na gençlerden 'oy' yok

-Balıkesir’de Kuvayi Milliye Platformu Gençleri seçim öncesi sert çıktı

-Gençlik platformundan manifesto, “Kemal Kılıçdaroğlu’na oy yok”

 Balıkesir’de Paşa Camii önünde toplanan Kuvayi Milliye Gençliği Platformu yaptıkları açıklamada 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceklerini açıkladı.

 Platform adına manifestoyu seslendiren Tenzile Gül Taşkın, “Biz Türk Gençliği olarak; Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ne, şehrimize ve ailelerimize karşı taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz.  Yaşadığımız coğrafyanın bize sağladığı olanaklarıve zorlukları biliyoruz.  Bizi,bu coğrafyada dimdik ayakta tutan köklerimizin de farkındayız.  Ailemiz, şehrimiz ve ülkemiz için neler yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz.  Adına Türk Yurdu denen bu bin yıllık kardeşlik ormanında yetişen, aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür genç fidanlar olarak geliyoruz.  Başımız dik, anlımız ak.  Tarihimizden, genç Cumhuriyetimizden ve bizi biz yapan kültürümüzden güç alarak emin adımlarla geliyoruz. Bugünün gençleri olarak; Atatürk’ün emaneti Türkiye Cumhuriyetini; yasamasıyla, yargısıyla, yürütmesiyle çok değil önümüzdeki birkaç on yıl sonra tamamen devralacağımız bilinciyle geliyoruz” dedi.

Tenzile Gül Taşkın’ın seslendirdiği bildirgede, “Fosilleşmiş beyinleri ve 1970’li yılların özlemiyle; bizleri laboratuvarlardan, kütüphanelerden, arşiv odalarından, proje merkezlerinden, şantiyelerden,  bilgisayar başından sokaklara çekmeye çalışan ve Cumhuriyet’le hesaplaşmak isteyenlerin inadına, inadına geliyoruz. Bizleri Alevi, Sunnî, Kürt Türk olarak bölmek isteyenlerin, kiralık bebek katilleriyle işbirliği yaparak güzelim ülkemize terörü tekrar taşımak isteyenlerin burunlarını sürte sürtegeliyoruz. Türk Milletinin son yirmi yılda büyük bedeller ödeyerek yüz yıllık Cumhuriyet kazanımlarına eklediği bir çakıl taşını bile kimsenin hırsına kurban etmeyeceğimizi, bütün dünyaya göstere göstere geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Taşkın açıklamasında, “Büyük Türk Milleti. Bize güvenin. Bizleri sokaklarda kendi polisimizi taşlarken göremezsiniz. Bizleri sosyal medyada birilerini linç ederken göremezsiniz. Bizleri lüks mekânlardafakirlik edebiyatı yapanlar arasında da göremezsiniz. Hani her gün her işinizi kolaylıkla yaptığınız e-devlet kapısı var ya. İşte onu biz Türk gençleri kurduk. Oradaki emeğe bakın bizi göreceksiniz. Dünyanın gıptayla baktığı hastanelerimiz, sağlık sistemimiz var ya! İşte orada bizi bazen doktor, bazen hemşire bazen hastabakıcı olarak göreceksiniz.  Bizi gece vakti, kâh şehrin sokaklarında, kâh sınır boylarında nöbette göreceksiniz. Mehmetçiğin elindeki silahta, gökte süzülen SİHA’da göreceksiniz. Bizi yol, köprü, baraj şantiyelerinde göreceksiniz. Aşı üretirken laboratuvarda, bir yetimi doyururken STK’larda göreceksiniz. Üstlendiğimiz emanet ağır. Dün atalarımız nasıl çiğnetmediyse namusunu yarın bizlerin de çiğnetmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Bizlerin sosyal medyada, sokaklarda harcayacak zamanı yok. 

İşte bu nedenle;

Ay-Yıldızlı al bayrağın altında bu vatan için bizimle omuz omuza mücadele etmekten kaçanlara  Türk milletinin ihtiyacı olan teknolojileri geliştirmek için Türk gençlerine değil, Amerikalı şirketlere güvenenlere; Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle son yirmi yıllık kazanımlarına dokunmak, Türkiye Cumhuriyetiyle hesaplaşmak isteyen gafillere, oy yok! İlelebet payidar olacak Türkiye Cumhuriyetinin yeni yüzyılına, Türk Milletinin yeni Binyılına tahammül edemeyen emperyalizmin işbirlikçilerine,

Türkiye’yi sömürmek isteyenlerden para dilenenlere, Bu milletin gölgesinde yürüyüp kerameti kendinden bilen, her işi eline yüzüne bulaştıranlara Oy yok!

Sevgili Ata’mızın adını hoyratça her pis işinin önüne maske yapanlara, Alevi, Sünni; Kürt, Türk diye oy isteyenlere, Teknoloji bilgileri Molotof kokteyl reçetesinden öteye gitmeyen kalbi Türk düşmanlığıyla kararmışlara,  Bu milletin gölgesine sığınanları başka bir isimle yaftayıp ölüme ve sefalete göndermek isteyen faşist zihniyete Oy yok. Ellerinde masumların kanı, alınlarında satılmışlık lekesiyle bize kara çalmak isteyen bebek katillerine, Türkiye’yi daha iyi yönetmek için değil, Türkiye’den daha çok pay almak için çete kuranlara oy yok!” diye seslendi.

Manifestonun son bölümünde Türk Milleti’ne seslenen Taşkın, “Aziz Türk Milleti,  yeni bin yılın tohumlarını atacak olan bizler, Türkiye Cumhuriyetiyle ve Cumhuriyetin son 20 yıllık kazanımlarıyla hesaplaşmak isteyen Yalancılara, iftiracılara,  kifayetsiz muhterislere, kiralık katillere, meydanı bırakacak değiliz.  Muhtaç olduğumuz kudreti görmek isten ay-yıldızlı bayrağımıza baksın. Kuvayı Milliye Şehri Balıkesir’den Türk Milletini Saygıyla Selamlıyoruz” diye konuştu.













 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2023, 12:12

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER