Balıkesir’de Kom’dan ‘Kukla’ operasyonu  

Balıkesir’de Kom’dan ‘Kukla’ operasyonu  

- Balıkesir’in Edremit ilçesinde KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde, çok sayıda silah parçası ve silah imalatı için kullanılan araç gereçler ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi göz altına alındı.
 

Edinilen bilgiye göre, Kom Başkanlığı koordinesinde ülke geneli gerçekleştirilen ‘Kukla Operasyonu’nda Balıkesir KOM Şube Müdürlüğü ve Edremit KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından tepit edilen 3 ayrı adrese operasyon düzenlendi.
  Operasyonda, 4 parça halinde toplam 285,34 gram skunk, 8 adet sentetik hap, 2 adet 7*65 çapında fişek, 8 adet 9*19 çapında fişek, 48 adet değişik boy ve ebatlarda namlu yapımı için hazırlanmış metal boru, 1 adet üzerinde herhangi ibare bulunmayan mermi yatağı olan tabanca gövdesi, 1 adet üzerinde Retay  17 cal 9 mm ibareli tabanca sürgüsü, 1 adet şarjör, çok sayıda silah parçası ve silah imalatı için kullanılan araç gereçler ele geçirildi.
  Olayla ilgili olarak V.T. ve R.K. isimli kişiler yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili adli işlemlerin sürdüğü açıklandı.
  (Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2023, 22:56

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER