Balıkesir’den Ankara’ya köprü oluşturdu

Öztaylan, adeta mekik dokuyor.

Balıkesir’den Ankara’ya köprü oluşturdu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, TBMM’deki mesaisinin yanı sıra Balıkesir’in tüm ilçelerinde de ziyaretler düzenleyerek, hizmet akışı için Ankara ve Balıkesir arasında adeta mekik dokuyor.

Balıkesir’in genç Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, dinamizmiyle dikkat çekiyor. Ankara’da yoğun bir mesai harcayan Öztaylan, kalan vakitlerinde ise karış karış Balıkesir’i geziyor. Devlet yatırımları ve il genelinde gerçekleşen çalışmaları her fırsatta denetleyen Öztaylan, teşkilatları da sürekli olarak gezerek dinamikleri korumaya ve parti içi bilgilendirmelere önem veriyor. Balıkesir halkını temsilen burada edindiği bilgileri de Ankara’ya ileten Öztaylan, halk ve bürokrasi arasında da köprü oluşturuyor.

Erdek’te Cumhur İttifakı Ortaklarıyla Buluştu

Balıkesir’in farklı ilçelerindeki temaslarını sürdüren Ali Taylan Öztaylan, hafta sonuna Erdek’te başladı. Burada dizi incelemelerde bulunan Öztaylan, vatandaşlarla da sohbet etti. AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Mırız’ın ile birlikte, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Öztaylan, çalışmalar ve bölgeyle ilgili istekler hakkında bilgi alıp, istişarede bulundu.

Pazar Gününü Gönen’de Geçirdi

Pazar gününü Gönen ilçesine ayıran Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, esnaflara ziyarette bulundu. Ardından teşkilat toplantısına katıldı. Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle buluşan Öztaylan, teşkilatla birlikte yaklaşan yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ardından ise Gönen İlçe Başkanı Recai Kahya, Kadın Kolları Başkanı Pervin Demir, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Malcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlerde bulundu. Gönen’de bulunan kahvehane ve esnafları ziyaret eden Ali Taylan Öztaylan vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Gönen Tarımsal Kadın Kooperatifi, Türkiye Gençlik Vakfı Gönen Şubesi ve Gönen Sendika Temsilcileri ile buluşan Öztaylan, toplumun her kesiminin görüşlerini aldı.

Sadece seçim süreçlerinde değil her zaman halkın yanında olduklarını söyleyen Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir’i bir bütün olarak gördüğünü ve ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti. AK Parti iktidarı süresince aralıksız devam eden hizmet sürecinin durmayacağını kaydeden Öztaylan, halktan alınan güç ve yılların verdiği tecrübe sayesinde Türkiye yüzyılında hizmet seferberliğinin süreceğini belirtti.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 11:58

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER