Başkan Akın, bayram tatilini hemşerileriyle geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 9 günlük tatil boyunca 11 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Balıkesir’de bu bayram bir başka güzel geçti. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde hemşerilerinin teveccühüyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelen Ahmet Akın, 9 günlük bayram tatili boyunca durdurak bilmeden şehri karış karış dolaşarak hemşerileriyle kucaklaşıp, bayramlarını kutladı. 9 gün boyunca; Altıeylül, Karesi, Gönen, Susurluk, Sındırgı, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit'i ziyaret eden Başkan Ahmet Akın son gün de Bandırma ve Erdek'le birlikte toplamda 11 ilçede hemşerileriyle buluştu. Bandırma ve Erdek belediyeleri ile ilçe başkanlıklarını da ziyaret eden Başkan Ahmet Akın, Bandırma Belediyesi'nin düzenlediği El Emeği Alışveriş Günleri'nde ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Beş yıllık görev süresi boyunca her zaman halkın içinde ve yanında olacağını vurgulayan Başkan Ahmet Akın’ı, vatandaşlar her gittiği ilçede büyük bir sevgi seli ve içtenlikle karşıladı.

‘AYRIM YOK, HERKES KAZANACAK’

Bayram sonrasında da ilçe ziyaretlerine devam edeceğini söyleyen Başkan Ahmet Akın “74 yıl sonra tarih yazdınız, helal olsun. Oluşturduğumuz Kuvayı Milliye İttifakı'nı devam ettireceğiz. Bütün vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, ‘önce insan’ diyen anlayışla sosyal demokrat bir belediyecilik nasıl olur tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Birlik, beraberlik içerisinde Balıkesir'i, kalkındıracağız. 20 ilçe belediyemizde ayrım yapmayacağız. Kepsut da Dursunbey de Bigadiç de Havran da kazanacak. Ayrım olmayacak çünkü ayrımcılık bizim kitabımızda yok. Bizde; birleştirme var, beraberlik var, sevgi var, insanlık var. Bunu bütün memleketimize göstereceğiz” diye konuştu.

'YAPILAN TÜM İŞLERİMİZİ HERKES GÖRECEK'

Çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Ahmet Akın "Büyükşehir Belediye Meclisimizi yapacağız ve Balıkesir'imizi yepyeni bir yönetimle, herkesi kucaklayan bir anlayışla, hakkını yemeyen, hakkını iade eden bir anlayışla yöneteceğiz. Açık, şeffaf bir yönetimle yapılan tüm işlerimizi herkes görecek. Ben daha neyi devraldığımızı açıklamadım. Asla enkaz siyaseti yapmayacağız, işimize bakacağız.  Allah'ımızdan aldığımız güçle, milletimizden güç ve sevgiyle bütün verdiğimiz sözlerin altından kalkacağız. Rakamları açıkladığım zaman siz de göreceksiniz. İlk meclisimizi yapmamızın ardından vatandaşlarımıza neyi teslim aldığımızı açıklayacağız” dedi.

'EVLATLARIMIZIN HAKKINI YEMEYECEĞİZ, YEDİRMEYECEĞİZ'

Doğmamış evlatların hakkının yenmeyeceğini, yedirilmeyeceği vurgulayan Başkan Ahmet Akın, “Yapılan tüm işleri, maliyetleriyle beraber vatandaşlarımızla paylaşacağız. Balıkesir, 20 ilçesiyle Atatürk kentidir, cumhuriyet kentidir. Her köşesinde Kuvayı Milliye'nin izleri vardır. Balıkesir'imiz tüm ilçeleriyle; milliyetçidir, demokrattır, cumhuriyetçidir ve Atatürkçüdür” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 12:00

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER