Başkan Yılmaz'dan CHP'li Ahmet Akın'a "Çakma Bakan"

Başkan Yılmaz'dan CHP'li Ahmet Akın'a "Çakma Bakan"

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ‘bakanmış gibi ortalıkta gezen’ CHP’li Ahmet Akın’ı ti’ye alıp ‘çakma bakan’ dedi. “2024’te karşıma çıksın’ diyerek meydan okudu.  


14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesinde ilçe ilçe gezmedik yer bırakmayan, performansını günden güne artıran Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti’nin Edremit’te gerçekleştirdiği mitingde ‘bakanmış gibi ortalıkta gezen’ CHP’li Ahmet Akın’ı ti’ye aldı, “Çakma Bakan’ dedi. Ayrıca “2024’te karşıma çıksın’ diyerek meydan okudu.  
Yaptığı tek iş, gittiği her yerde bakanlık ya da Cumhurbaşkanı Yardımcılığı vermek olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinde ortalık karışacak. Kılıçdaroğlu’nun dağıttığı bakanlık 100’ü geçti. Balıkesir’de daha şimdiden 2 isim ‘bakanmış’ gibi ortalıkta gezinmeye başladı bile. Yücel Yılmaz’ın Çakma Bakan diyerek ti’ye aldığı Ahmet Akın ile Sağlık Bakanı olacağına inanan Fikret Şahin bakanmış gibi herkese sözler dağıtıyorlar.  Çakma bakan Ahmet Akın, gittiği her yerde 14 Mayıs Seçimleri için çalışmayı bir kenara bırakmış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanıymış gibi poz kesiyor. CHP'de bakanlık sanki açık artırmayla satılıyor.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2023, 15:55

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER