Bu proje umut veriyor

Bu proje umut veriyor

Balıkesir^de  'Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum' Projesinin 2021 yılı çalışmalarını değerlendirdi.

Valilik Necatibey Toplantı Salonunda Vali Şıldak başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Serkan Kadir Keskin, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Refik Budak ile İl Merkezi ve Edremit İlçesindeki Uyuşturucuyla Mücadele Birimlerinde görevli personel katıldı.

Toplantıda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz.Dr.Refik Budak projenin 2021 yılı çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Projeye aktif olarak devam eden İl Merkezi Uyuşturucuyla Mücadelede Birimi tarafından takibi yapılan 124, Edremit İlçesinde ise 97 kişinin bulunduğu belirtildi. 

Vali Şıldak projeye başvurarak tedavi ve rehabilitasyon süreciyle hayatlarına yeni bir umut kapısı açan kişilerle ilgili ayrıntılı bilgi aldı. 

Değerlendirme toplantısında, sosyal çevrelerindeki değişimlerin yanı sıra aile hayatlarında da olumlu bir çok gelişme yaşayan gençleri yakından takip eden Vali Şıldak, projede görevli özveriyle çalışan bütün personele teşekkür etti. 2022 yılında projenin daha çok kişiye ulaşması için çalışmalar yapılmasının önemine vurgu yapan Şıldak; devletin, ellerinden tutarak hayatlarına yeni bir kapı açmasını bekleyen, uyuştucunun pençesindeki daha çok kişiye erişilmesi gerektiğini ifade etti. 

Sosyal hayata uyum sürecinde ilgilerine göre sportif ve sanatsal faaliyetlere de yönlendirilen kişileri kalıcı bir işe de kavuşturan proje 2022 yılında çalışmalarına ilk günkü heyecanıyla devam edecek. (Bekir Terzioğlu)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER