"Bugün değil her gün... Kadınlarımızın yüzü hep böyle gülsün.."

Bugün her yerden onlarca maille 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle etkinlik haberleri aldık. Gelenlerin içinde sadece kadınların her zaman mutlu olarak görmek istediğimiz fotoğraf karesi olan haberi yayınımıza aldık. Diyoruz ki.. "Bugün değil her gün... Kadınlarımızın yüzü hep böyle gülsün.."

"Bugün  değil her gün... Kadınlarımızın yüzü hep böyle gülsün.."

 “Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü bugün” diyen İvrindi Belediyesi “Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazıdır.” mesajı verdi.

8 Mart Kadınlar günü vesilesiyle ilçedeki kadınları ziyaret eden İvrindi Belediyesi ekipleri “Yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın değerini bir gün değil her gün biliyoruz” dediler

Başkan Cengiz’in selamlarını ileterek kadınları gününü kutlayan İvrindi Belediyesi günün anısına kadınlara karanfil hediye etti

TÜRK KADINI TARİHİMİZDE ÖNEMLİ YERE SAHİP

Yaptığı ziyaretler ve sundukları karanfiller ile kadınlar gününü kutlayan İvrindi Belediyesi ekipleri “Kadın dostu bir belediye olarak her zaman kadın erkek eşitliğini savunuyoruz.“ Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki; Her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Peygamber Efendimiz “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” diyerek kadınların toplumun birliği ve dirliği için ne derecede önemli olduğunu yüzyıllar önce tüm insanlığa izah etmiştir.

Şanlı tarihimizde Türk kadınının ne kadar fedakar, cömert, gözü pek olduğunu yazar. Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mermi taşıyan kadınların torunları günümüzde de aynı rolü üstlenmişlerdir. Orman yangınlarında da, acısı daha taze olan Kahramanmaraş merkezli depremde de bunun en büyük örneklerini gördük. Gerek afet bölgelerinde gerekse yardım merkezlerinde canla başla çalışan kadınlar hayatın her yerinde olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Hayatımızın olmazsa olmazı, gücümüze güç katan ve her anımız için şükrettiğimiz kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” mesajını verdiler.

Kamu kurum kuruluşları başta olmak üzere ilçedeki kadınları ziyaret eden İvrindi Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in selamlarını iletip, bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak “Bir gün değil her gün sizin gününüz iyi ki vardınız” mesajı verdiler

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

8 Mart Kadınlar Günü dolayısı ile unutulmamalarından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden ilçe kadınları “Başkanımızın ilçemizdeki çalışmalarını takip ediyoruz. Bu süreçte de bizlere verdiği değeri ve önemi hissedebiliyoruz. Başkanımızın biz kadınlara gerek istihdam, gerek sosyal anlamda desteklerini hissedebiliyoruz. İlçemiz için çok büyük değer kendileri. Böyle bir başkana sahip olduğumuz için şanslıyız. Bizleri unutmayıp belediye gönderdiği karanfiller için çok teşekkür ediyoruz”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2023, 20:06

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER