Burhaniye Belediyesi'nden Altyapı Atağı

Burhaniye Belediyesi'nden Altyapı Atağı

BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal Burhaniye’de yapılacak çalışmalarla alakalı Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’i ziyaret etti.

Burhaniye Belediyesi’nin kış aylarında altyapı çalışmalarıyla ilgili yatırımları için görüşmeler yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal ile görüştü.

Burhaniye’nin BASKİ bütçesi ve bölgeye yapılan altyapı projelerinin değerlendirildiği görüşmede yeni yatırım çalışmaları hakkında bilgiler aktarıldı.

Özellikle Bahçelievler ile Ören Mahallesi arasında yapılacak toplu konut projesinin alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının detaylarının görüşüldüğü buluşmada, Hacıahmet Mahallesi yağmur suyu ve altyapı çalışması ile Kasım Akova Caddesi ve civarındaki yağmur suyu çalışmalarının hızlandırılması yönünde görüş belirtildi. 

Yapılan ziyarete ayrıca Edemit BASKİ Körfez Müdürü Zülfü Beltekin, Burhaniye BASKİ Müdürü Aşkın Arslan ile Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan alanda yapılacak çalışmaları inceledi.

Yapılan görüşmelerde proje ve yatırımların genel tarihleriyle tarih ve detayları şekillendirildi. Yapılan görüşmenin Burhaniye’nin altyapı problemlerinin çözümü noktasında bir çalışma olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Sayın BASKİ Genel Müdürümüz İzzet Günal’a teşekkür ederim” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160